Dragoste

#cuplu #insistenta #relatie de cuplu #relatie #persoana sufocanta

Il indepartezi, sufocandu-l? Cum sa cuceresti, fara sa fii prea insistenta!

Barbatii sunt priviti ca fiinte simple, insa asta nu inseamna ca este foarte usor sa stii cum sa ii cuceresti. De aceea, foarte multe femei fac greseala de a-si indeparta pretendentii printr-o atitudine prea insistenta.

Daca vrei sa afli cum sa cuceresti barbatul pe care il placi, fara a risca sa il indepartezi, citeste urmatoarele sfaturi care iti vor fi de mare ajutor in actul seductiei!

Care sunt semnele ca esti prea insistenta

In momentul in care tu esti mereu cea care initiaza contactul cu barbatul pe care il placi si nu ai niciodata rabdare ca el sa faca acest pas, este foarte posibil sa il "sufoci" cu atentia ta. Daca tu ii trimiti constant mesaje, emailuri si il suni inainte sa o faca el, s-ar putea ca aceasta atitudine sa iti aduca mai multe probleme decat beneficii in jocul seductiei.

Barbatilor le place actul de a vana mai mult decat obtinerea prazii in sine, iar faptul ca tu i te oferi pe tava nu poate fi decat in detrimentul tau. In momentul in care un reprezentant al sexului tare se simte coplesit de atentie, isi va pierde rapid interesul si va incerca sa scape din aceasta situatie.

Mai mult decat atat, daca il coplesesti cu intrebari in legatura cu ceea ce simte pentru tine vor dauna si ele luptei tale de a-l cuceri. Barbatii au nevoie sa se simta liberi si neingraditi si nu le place sa fie pusi in situatia de a defini cu exactitate lucrurile sau de a vorbi despre sentimentele lor, cel putin nu prea curand.

Daca te si superi ca nu ti-a raspuns mesajelor din seara anterioara, desi i-ai trimis vreo 20, fii sigura ca i se va parea deplasata atitudinea ta.

Ce trebuie sa faci pentru a cuceri un barbat

O atitudine misterioasa este intotdeauna binevenita cand vrei sa starnesti interesul. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ii spui nimic despre tine sau sa renunti la sinceritate, insa ar trebui sa il lasi pe el sa te intrebe mai multe, inainte de a te apuca sa-ti faci o descriere completa, ca in CV.

Ofera-i barbatului pe care il placi independenta si spatiul intim de care are nevoie, nu incerca sa ii invadezi teritoriul fara a astepta sa te invite. Fii sigura ca in momentul cand isi va dori acest lucru, nu va sta prea mult pe ganduri pana sa faca pasul cel mare.

Nu incerca sa afli sau sa verifici ce face in orice moment, se va simti amenintat de atitudinea ta. Lasa-i suficient spatiu cat sa poata face lucrurile pe care si le doreste, pentru a nu te considera o piedica in calea lui. Fa un pas inapoi si lasa-l sa te urmeze!

Sursa foto: roklite.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare