Dragoste

#dragoste #relatie #partener timid

Iesi cu un barbat timid? 5 trucuri care il vor ajuta sa se simta mai confortabil in relatie

Iti iubesti foarte mult partenerul de viata, aveti multe lucruri in comun si impartasiti idealuri, dar ti-ar placea sa treaca un pic peste timiditatea care a inceput sa il copleseasca din ce in ce mai mult! Iata cateva trucuri care-l pot ajuta sa prinda mai mult curaj si sa devina mai extrovertit in relatia frumoasa pe care ati construit-o impreuna!


1. Abordeaza conversatii de interes pentru el

Barbatul introvertit foloseste comunicarea ca arma impotriva timiditatii, dar este important ca discutiile sa fie pe teme cat mai obiective.

Daca la primele intalniri, incepi sa ii vorbesti despre ce simti, ce asteptari ai de la relatie si sa-i pui intrebari inconfortabile, se va inchide in cochilia lui si nu va mai iesi de acolo curand.

Important este sa incepi cu dialoguri usoare, legate de subiecte comune si sa patrunzi treptat in discutii intime, cand atmosfera este mai degajata, fara a pune foarte mult accentul pe astfel de subiecte.


2. Complimenteaza-l cat mai des

Barbatul timid are o stima de sine destul de scazuta si incredere putina in propriile forte, de aceea, are nevoie de stimulente frecvente. Complimentele sunt cele mai potrivite metode de incurajare a partenerului sa ia atitudine si sa prinda mai mult curaj in relatia de cuplu si nu numai.


3. Fii romantica

Un lucru este cert: barbatului timid ii place romantismul. Nu ii plac abordarile indraznete, cu accent pe sexualitate. Fii cat mai romantica in gesturi, atitudine, surprize etc.

Foloseste cu masura "picanteriile" din viata sexuala, pentru a nu-ti face partenerul sa se simta jenat si intimidat. Creeaza un ambient propice pentru aceste experiente aventuroase - probabil ca va dori sa fie intuneric in camera sau ca tu sa preiei rolul dominatorului.


4. Intalniti-va in locuri in care se simte confortabil

Cel mai rau lucru pe care il poti face pentru a strica o intalnire cu partenerul tau timid este sa il scoti in afara zonei lui de confort. Barbatul nu se va simti bine in spatii mari, aglomerate, asa cum sunt cluburile cu muzica tare si oameni galagiosi, ci in cele linistite si intime, in care se simte confortabil si se poate deschide cu usurinta in fata ta.


5. Iesiti mai mult cu prietenii lui

Barbatul timid se simte cel mai confortabil in sanul prietenilor lui si mai putin in grupuri de persoane pe care nu prea le cunoaste. Fa un sacrificiu si incearca sa iesi mai mult cu el si cu prietenii lui, decat cu ai tai, pentru a-i oferi cateva clipe binemeritate de distractie si voie buna.

Sursa foto: bubblews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare