Dragoste

#singuratate #cadouri #prieteni #cadouri craciun #persoane singure #cadouri prieteni

Idei de cadouri pentru persoanele singure

Cand alegi un cadou pentru un prieten sau o ruda singura, tine cont de toate implicatiile acestuia. Incearca 8 cadouri pentru persoanele singure.

Unele cadouri pot fi nepotrivite pentru o persoana singura, indiferent daca a suferit recent din dragoste sau nu. Tine cont de preferintele personale ale celui care va privi cadoul, dar nu uita sa iei in seama si semnficatiile ascunse din spatele unor cadouri. Iata 8 idei potrivite de cadouri pentru persoanele singure.
 

O carte buna


Alege un carte folositoare sau captivanta pentru prietenul tau singur, de la o carte de bucate pana la un roman politist. Este important sa eviti romanele de dragoste sau cartile de dezvoltare personala de tipul "Gaseste-ti jumatatea". Chiar daca ar putea fi folositoare, acestea ar putea provoca sau intretine o depresie in perioada sarbatorilor pentru prietenii singuri.
 

O invitatie


Ofera-i prietenului sau prietenei singure doua bilete la un eveniment la care este pregatit sa-l insotesti. Fie ca este vorba de un film pe care stii ca vrea sa il vada, de o seara la teatru, la opera sau la un concert, alege o experienta placuta pentru prietenul singur si insoteste-l.
 

Decoratiuni Feng Shui


Daca prietenul tau se concentreaza asupra scolii sau carierei in lipsa unei relatii, ofera-i un obiect cu o semnificatie deosebita. Alege o decoratiune interioara Feng Shui care sa-i aduca noroc in toate planurile, dar nu mentiona nimic despre norocul in dragoste atunci cand i-l oferi!
 

Un gadget util


Cand prietenul tau singur are mult timp liber si isi apreciaza hobby-urile nu este recomandat sa incerci sa-i cumperi un cadou legat de un domeniu la care nu te pricepi. Un gadget simplu sau util, care nu este legat direct de interesele prietenul tau, poate fi o alegere mai buna. Un aparat foto , un stick de memorie USB sau o pereche de casti intraauriculare pot fi un cadou apreciat de sarbatori.

 

Suport de reviste pentru baie


Daca locuieste singur, cel care va primi cadoul nu are probabil nicio graba cu privire la timpul petrecut in aceasta incapere. Ofera-i un suport de ziare si reviste pentru baie, care sa-l incurajeze la lectura. Cadoul este recomandat mai ales pentru barbatii singuri, dar sunt si multe femei care isi pot organiza cu ajutorul lui revistele in baie.
 

Cos pentru iubitorii de ceai sau cafea


Cand stii ca prietenul tau are ritualuri cu privire la bauturile calde, ofera-i un cos de ceai sau cafea. Include cutii mici cu arome noi, dar si accesorii ce vor fi cu siguranta apreciate de prietenul tau, chiar daca isi bea ceaiul sau cafeaua singur.
 

Halat comod


Daca ii lipseste caldura unui partener, persoana singura pentru care cauti un cadou are nevoie de confort in perioada sarbatorilor. Ofera-i un halat moale, comod si calduros, in culori neutre.
 

Invitatie de sarbatori


Poate Cadou pe care i-l poti face prietenului tau singur in perioada sarbatorilor este o invitatie de a petrece alaturi de tine. Cand stii ca nu are cu cine sa petreaca Craciunul, invita-l in familia ta. Il poti include si in planurile de Revelion, atata vreme cat stii ca nu vei participa la o petrecere unde vor fi mai ales cupluri.

Sursa foto: Heldereoffertes.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare