Dragoste

#cadouri ziua indragostitilor #ziua indragostitilor

Idei de cadouri de Ziua Indragostitilor - 5 propuneri irezistibile

Ziua Indragostitilor reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade in care oamenii manifesta sentimente de iubire, afectiune si prietenie. Este sarbatorita in fiecare an, pe 14 februarie, in moduri diferite la nivel mondial. Cu toate ca noi, romanii, avem Dragobetele – propria sarbatoare in care celebram iubirea, Valentine’s Day este preferata de toti indragostitii.

 

Stim ca abia ai reusit sa iti revii dupa sarbatorile de iarna, insa Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Da-i lui Cupidon o zi libera si pregateste-te cu cele mai speciale cadouri pentru persoana iubita. Dragostea este mai frumoasa atunci cand le oferi celor dragi amintiri deosebite. Iti prezentam cateva idei de cadouri pentru indragostiti care te vor ajuta sa alegi daruri unice pentru Valentine’s Day si sa pastrezi viu romantismul.

Seturi bratari

Un cadou cu adevarat unic trebuie sa reflecte un element din personalitatea destinatarului. Bijuteriile te pot ajuta sa realizezi o declaratie plina de afectiune si sa alegi cele mai potrivite cadouri pentru ea. Cateva bratari superbe, elegante, vor impresiona cu siguranta orice femeie. Insa, in ultima perioada si barbatii sunt atrasi de bijuterii, asa ca fa-i o surpriza iubitului tau si ofera-i o bratara speciala.

Dragostea ta straluceste, de ce sa nu alegi accesorii frumoase care sa aduca zambete pe chipul persoanei iubite? Ziua Indragostitilor se sarbatoreste o data pe an, astfel ca este important sa nu ratezi ocazia de a-ti demonstra iubirea pentru cineva drag.

Tricouri personalizate

Inimile, culorile rosu si roz, trandafirii, imaginile cu arcuri si sageti sau cu Cupidon sunt doar cateva dintre cele mai reprezentative simboluri pentru Ziua Indragostitilor. Acestea pot fi imprimate in cele mai romantice sau amuzante moduri pe tricouri personalizate. Daca esti in cautarea celui mai creativ cadou pentru Valentine’s Day, tricourile cu mesaje speciale sau imagini sugestive sunt cea mai buna alegere. In plus, aceste produse reprezinta unele dintre cele mai bune idei de cadouri pentru iubit. Alege stilul preferat pentru cea mai speciala persoana din viata ta si ofera-i un dar care sa exprime tot ceea ce nu ii poti spune in cuvinte. Fie ca este vorba de un cadou haios, fie ca alegi un set personalizat pentru el si ea, cu siguranta va veti bucura impreuna de un Valentine’s Day memorabil.

Seturi de cani

Ziua Indragostitilor se concentreaza pe dragoste, apreciere si prietenie. Ce ai spune daca ai oferi celor dragi cadouri simpatice care sa le reaminteasca zilnic de iubirea pe care le-o porti? Seturile de cani cu mesaje adorabile sunt darul perfect. Cafeaua de dimineata poate fi servita alaturi de persona iubita intr-o cana imprimata cu texte romantice sau amuzante.

Valentine’s Day se sarbatoreste diferit, multi oameni din intreaga lume celebrand aceasta zi prin a-si arata aprecierea fata de toti cei pe care ii iubesc. Daca nu te concentrezi exclusiv pe romantism si iti doresti sa le oferi si prietenilor daruri speciale, opteaza pentru un astfel de cadou cu seturi de cani personalizate. Vei primi o multime de zambete si iti vei arata aprecierea pentru toti cei dragi.

Produse decorative

Ajuta-l pe Cupidon sa ajunga la inima persoanei iubite si alege un cadou prin care sa ii demonstrezi ceea ce simti cu adevarat. Daca nu vrei sa dai gres si sa alegi un obiect clasic, mergi pe o varianta sigura. Produsele decorative sunt o alegere potrivita pentru a infrumuseta casa, biroul sau peretele din camera persoanei iubite. Alege o lampa speciala, o placuta decorativa inscriptionata cu mesaje deosebite, un set de pahare special pentru voi doi sau un minunat suport de lumanari. Ramele foto, ceasurile de perete sau pernele decorative care contin texte romantice sunt de asemenea ideale pentru a fi oferite cadou de Ziua Indragostitilor.

Obiecte haioase

De Valentine’s Day multi oameni pregatesc pentru cei dragi o cina la un restaurant, altii aleg felicitari, bomboane, bijuterii sau flori. Cadourile haioase sunt cea mai potrivita alegere daca nu te pricepi sa alegi daruri romantice sau pur si simplu vrei sa ii oferi persoanei iubite un obiect care sa ii faca placere. Dorinta de a fi impreuna este adeseori mult mai semnificativa decat un cadou material. Totusi, pentru ca aceasta frumoasa zi sa nu treaca neobservata poti alege sa ii oferi celui drag o cutie haioasa pentru economii, animalute simpatice din plus sau o patura pentru picnic. In cazul in care iubitul tau este un microbist infocat ii poti oferi cadou o telecomanda universala cu un design inedit, in forma de minge de fotbal. Daca este vorba de o femeie speciala care adora sa copilareasca, poti opta pentru seturi care includ produse haioase inscriptionate cu Wonder Woman, Minnie Mouse, Cenusareasa sau Frumoasa din Padurea Adormita.

Se spune ca exista cinci limbaje prin care poate fi exprimata dragostea, iar unul dintre acestea il reprezinta darurile. Daca nu te-ai hotarat inca cu ce iti poti surprinde persoana iubita, gasesti mai multe cadouri de Ziua Indragostitilor aici. Alege sa sarbatoresti Valentine’s Day intr-un mod unic si exprima-ti sentimentele printr-un cadou de neuitat.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii