Dragoste

#cuplu #aniversare #cadou

Idei de aniversare a relatiei, pentru orice buget

Atunci cand vine vorba de zile speciale in cuplu, creativitatea si efortul valoreaza mai mult ca un buchet de trandafiri ce rezista doar cateva zile, dar iti afecteaza bugetul. Vezi cateva idei de aniversare , pentru orice buget.

Romantismul unei aniversari a relatiei sau casatoriei nu tine de sumele cheltuite, ci de timpul si efortul petrecut pentru a-i arata persoanei iubite sentimentele tale.

Daca vrei sa-i faci o surpriza placuta jumatatii tale, fara sa ramai cu facturi neplatite la sfarsitul lunii, inspira-te din ideile de aniversare a relatiei, pentru orice buget.

 

Poze si amintiri

 

Cea mai sentimentala idee de cadou special de aniversare o constituie un album cu poze si amintiri din relatia voastra.

De la primele voastre poze, pana la pozele facute impreuna la evenimente speciale si alte amintiri placute, pune in album tot ce te face sa zambesti atunci cand te gandesti la partenerul tau.

Daca sarbatoriti prima aniversare impreuna, completeaza una sau doua pagini, apoi noteaza fiecare pagina cu un an si pe ultima pagina scrie "Va urma...". Promite-i persoanei iubite ca veti umple impreuna fiecare pagina din album si ca veti continua si cu urmatorul.

 

Cupoane speciale

 

Un alt cadou care poate transforma aniversarea voastra intr-o amintire speciala este o colectie de cupoane, valabile pentru "serviciile tale", pe care le poate revendica oricand.

Noteaza cupoanele cu mesaje ca "Masaj senzual" si " Sarut pasional " si asteapta ca persoana iubita sa aleaga unul pe care sa-l foloseasca imediat.

Cuponul marcat "Desert special" poate insemna o partida de sex indulcita cu capsuni, ciocolata si frisca.

 

Retraiti nunta

 

Daca sunteti casatoriti de mai multi ani, cea mai sigura modalitate de a petrece o aniversare placuta sta chiar in inregistrarea nuntii voastre.

Deschide o sticla de sampanie si relaxeaza-te alaturi de persoana iubita urmarind momentele speciale in care v-ati impartasit iubirea cu familia si prietenii.

La sfarsit, puteti reinventa juramintele de nunta. Nu e nevoie sa fii poet, sinceritatea este de ajuns pentru a-ti arata devotamentul fata de persoana iubita.

 

Sedinta foto

 

Niciodata nu este prea tarziu sa incepi o traditie de aniversare. O sedinta foto, care sa va reprezinte asa cum sunteti in fiecare an, va fi un deliciu pentru nepotii vostri si o experienta distractiva pentru voi.

Daca nu aveti o camera foto care sa poate fi programata pentru a face poze cu o intarziere de cateva secunde, va trebui sa cereti ajutorul unui prieten apropiat, care sa va faca pozele.

Schimbati mai multe tinute, fotografiati-va in locurile voastre preferate. Zambiti, sarutati-va si dansati. Daca va preocupati prea mult de cum aratati in poze, nu va veti putea relaxa total. Nu va faceti griji, pozele nereusite pot fi oricand sterse mai tarziu.

 

Zi de relaxare

 

Daca bugetul nu va permite sa mergeti la un spa sau la un restaurant elegant in ziua aniversarii voastre, organizati totul acasa.

O baie cu spuma va va relaxa si va puteti face reciproc masaje la lumina lumanarilor parfumate.

Nu conteaza daca nu aveti timp sau nu stiti sa preparati un meniu savuros. Comandati o pizza, dar mancati-o la masa pregatita atent cu lumanari si cu vesela "buna" si cu un toast cu un pahar de vin spumant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului