Dragoste

#casatorie Bil Hillary Clinton #Bill si Hillary Clinton #relatie Bill Hillary Clinton #poveste de dragoste #bill clinton

Hillary Clinton s-a lasat greu! Bill Clinton a cerut-o de doua ori de nevasta!

Hillary  si Bill Clinton s-au cunoscut la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Yale. Prima cerere in casatorie si primul refuz au venit dupa absolvire, intr-o vacanta in Anglia. A doua oara a fost cu noroc!

“M-a cerut in casatorie, iar eu i-am zis stii, nu pot spune da, nu pot face asta chiar acum”, a declarat saptamana trecuta Hillary Clinton, intr-un interviu acordat starului show-ului HBO “Girls”(“Fetele”), Lena Dunham.

Bill Clinton a fost perseverent si cerut mana si anul urmator, da si de aceasta data a fost respins.

“Imi era teama sa ma marit cu cineva care avea clar stabilit un drum in viata si imi faceam griji ca nu pot stii cu certitudine cine sunt sau cine voi deveni daca acceptam casatoria”, a explicat Hillary. “Pana la urma am zis da, stiind ca este un risc, ca de altfel toate casniciile. Adica chiar iti spui, Ok, cred ca stiu cum o sa fie dar nu stiu cu siguranta. Hai sa aflam”.

Hillary Clinton a acceptat cererea in casatorie in 1975. Doi ani mai tarziu, Bill Clinton a devenit, la 30 de ani, procurorul general al statului Arkansas, iar peste inca doi ani, guvernator al statului Arkansas.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului