Dragoste

#wellness cuisine #restaurant #dating

Gaseste-ti jumatatea la restaurantul Wellness Cuisine

Vrei sa cunosti oameni noi si sa socializezi insa nu ai gasit inca un loc cu atmosfera potrivita? Incearca experienta "Be my date" la restaurantul Wellness Cuisine , ce iti ofera sanse sa-ti gasesti jumatatea intr-o atmosfera relaxata.

Scapa de stresul cotidian si relaxeaza-te chiar in centrul Bucurestiului , unde vei putea cunoaste oameni noi in fiecare vineri.

Pe langa preparatele delicioase, atent selectionate din bucatariile internationale, restaurantul wellness cuisine iti ofera acum experienta "Be my date", ce iti da sansa sa socializezi, sa zambesti si poate chiar sa te indragostesti la prima vedere.

Incepand cu 1 aprilie, in fiecare vineri de la ora 20:00, se va derula campania "Be my date". Fiecare masa din restaurant va fi dotata cu o veioza si cu un telefon.

Daca decizi sa aprinzi veioza, iti exprimi disponibilitatea de a cunoaste oameni noi, in atmosfera relaxanta a restaurantului. Cei de la alte mese, te vor putea suna si vei avea ocazia sa socializezi, fara stres si fara conditii. Discutiile telefonice cu interlocutorii nu implica niciun fel de obligativitate.

Cu veioza aprinsa, vei putea intalni oameni care vor sa zambeasca si sa socializeze, iar daca discutia la telefon este pe placul amandurora, seara ta in oras se poate transforma intr-o adevarata intalnire. Daca nu simti nevoia sa socializezi, tot ce trebuie sa faci este sa lasi veioza stinsa.

Pentru detalii si rezervari pentru serile speciale "Be my date" la restaurantul Wellness Cuisine, poti suna la 0721.662.114.

 

Restaurantul Wellness Cuisine, o relaxare

 

Lansat pe piata romaneasca in urma cu aproximativ un an, restaurantul Wellness Cuisine este dedicat persoanelor cu o viata activa, dornice sa se relaxeze departe de trafic si de agitatia de la serviciu.

Concepul pentru a satisface toate gusturile si sa pastreze un echilibru intre valorile nutritionale si dietetice, meniul restaurantului ofera gustari din cele mai fine, salate, supe, paste, fructe de mare, preparate din carne de pasare, oaie, vitel porc sau peste. Preparatele savuroase si aspectuoase sunt pregatite de bucatari cu o bogata experienta in arta culinara.

Situat aproape de centrul orasului, pe Strada Nicolae Dobrin Nr.18 (intersectia Razoare), restaurantul Wellness Cuisine ofera clientilor o parcare generoasa si supravegheata, de peste 40 de locuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare