Dragoste

#incredere #fidelitate #iubire #dragoste

Fa-l sa se indragosteasca de tine in 5 pasi

Daca l-ai intalnit pe omul visurilor tale, atunci iti vei dori sa il faci sa se indragosteasca de tine. Exista, intr-adevar, o formula magica prin care poti suci iremediabil mintile unui barbat. Functioneaza ca o vraja, dar in realitate nu e nimic altceva decat un mod de a te comporta.

E frustrant sa iubesti pe cineva si sa nu ti se raspunda cu aceeasi moneda. Relatiile necesita amestec constant de rabdare si dedicatie. La urma urmei, incerci sa construiesti o viata cu cineva si asta nu este o sarcina usoara.

Asta nu inseamna ca nu exista o metoda pentru a atrage pe cineva astfel incat sa observe profunzimea sentimentelor tale. Cum faci acest lucru? Tine minte cateva cuvinte si actioneaza in consecinta, astfel incat sa ajungi direct la inima barbatului dorit:

Masculinitate

Un barbat isi doreste sa fie atras de feminitatea si stralucirea unei femei. El doreste o femeie care apreciaza capacitatea sa de a proteja, de a oferi totul si de a rezolva probleme. Vrea ca ea sa-l admire pentru stabilitatea si calmul pe care il manifesta in situatiile tensionate. Pe scurt, vrea o femeie care il vede ca pe eroul pe care si l-a dorit dintotdeauna sa fie. Asadar, pentru masculinitatea lui.

Acceptare

Cand vine vorba de "a pune mana" pe barbatul iubit exista si lucruri pe care nu trebuie sa le faci. Spre exemplu, nu trebuie sa il tratezi ca pe un material caruia poti sa ii dai orice forma vrei. Daca esti tentata, spre exemplu, sa ii schimbi vestimentatia, cercul de prieteni, modul in care vorbeste, ceea ce ii place sa faca, evita sa iti duci aceste planuri la indeplinire! Cauta pe cineva pe care sa il poti respecta si aprecia exact asa cum este.

Multumire

Daca un barbat este dispus sa isi riste chiar si viata pentru a te proteja, daca isi sacrifica timpul sau pentru a fi cu tine, daca te trateaza ca pe o comoara, ceea ce are nevoie este doar putina recunostinta. Pur si simplu nu vrea altceva decat sa apreciezi ca munceste din greu ca sa aiba grija de tine, chiar daca nu poate sa-ti ofere tot ce-ti place. Asadar, daca vrei ca un tip sa vada ce ai mai bun si sa se indragosteasca iremediabil, nu trebuie decat sa ii respecti eforturile.

Grija

Barbatii sunt atrasi de simplitatea, de frumusetea si de harul femeilor. Grija de tine insati nu inseamna egoism. Inseamna respect de sine, lucru pe care barbatii il admira foarte mult. O femeie care are grija de ea va avea grija si de partenerul sau. Pentru ca, nu-i asa, barbatul este oglinda femeii. Mai mult decat atat, grija aceasta inseamna si altruism, transpus intr-o cooperare intre parteneri.

Independenta

Multe femei considera independenta, dorinta de libertate, un afront adus relatiei si implicit fidelitatii. Totusi, trebuie sa te gandesti ca soldatii mor pe campul de lupta pentru a apara ideea de libertate. Trebuie sa ii respecti celuilalt dreptul de a fi liber, iar un barbat matur va sti ce sa inteleaga din asta. Nu il forta sa faca lucruri pe care nu le vrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului