Dragoste

#atractie sexuala #probleme cuplu #indragostit

Esti atrasa de alt barbat? Afla principalele motive

In mod obisnuit, cand esti cu un barbat esti acaparata complet de acea relatie si nu mai ai ochi pentru nimeni altcineva. Cu toate ca multe femei spun "mie nu mi se poate intampla niciodata", acestea isi dau seama intr-o zi ca sunt atrase de alt barbat decat partenerul de viata. In cazul femeilor casatorite, socul poate fi si mai mare daca nu au luat niciodata in calcul aceasta posibilitate, oricat de fantezista ar parea initial.

Principalul dubiu il reprezinta atractia ca atare. Este greu sa recunosti fata de tine insati ca un alt barbat are ceva care te tulbura de fiecare data. Odata ce reusesti sa accepti realitatea, intervine intrebarea: "Este normal sa te simti atrasa de altul sau este ceva in neregula cu tine daca simti asa?" Nu exista un raspuns universal, insa sunt multe motive pentru care un alt barbat te face sa-ti bata inima cu putere.

1 Celalalt barbat iti da ceva ce sotul sau iubitul nu-ti ofera

Un coleg de serviciu te conduce pana in statie dupa o sedinta tarzie si iti ofera haina lui sa te incalzesti din cauza vantului puternic. Nici nu-ti mai amintesti cand a fost sotul tau ultima oara atat de protector cu tine. Intr-o secunda, iti privesti colegul cu alti ochi, fara ca el sa aiba habar de ceea ce simti si gandesti. Multe lucruri pe care nu le ai in relatia actuala le poti gasi in celalalt barbat: confirmarea ca esti inca o femeie frumoasa, satisfacerea nevoilor emotionale, stimularea intelectuala, entuziasmul noutatii, calitatea timpului petrecut impreuna etc.

2 Celalalt barbat iti recunoaste valoarea

La o petrecere, duci gazdei o prajitura facuta chiar de tine. Cand prietenul tau, gazda, primeste complimente de la musafiri asupra preparatului, el transfera imediat toata aprecierea si recunostinta asupra ta. Daca sotul tau nu-ti recunoaste meritele sau se poarta ca si cum i se cuvine totul, un gest simplu de apreciere te poate emotiona puternic.

3 Te simti prinsa in capcana in propriul mariaj

Esti nefericita in casnicia ta, nu-ti face placere compania partenerului de viata si parca ai uitat si sa zambesti. In schimb, in compania celuilalt, nu mai esti nesigura pe tine, razi mereu si esti complet libera. Daca in casnicia sau in relatia ta te simti prinsa in capcana, sunt mari sanse sa privesti un alt barbat ca pe o portita de scapare sau, cel putin, ca pe o gura de aer proaspat.

4
Lipsa sau prezenta atractiei sexuale

Simpla atractie sexuala dintre tine si acel barbat este un motiv suficient pentru a visa cu ochii deschisi la altcineva decat partenerul de viata. Chimia dintre doua persoane nu poate fi controlata deoarece se manifesta natural si spontan. Important este ce vei face stiind acest lucru.

Si lipsa atractiei sexuale fata de partenerul de cuplu poate sa te faca sa te simti atrasa de altcineva. In celalalt barbat poti sa intrezaresti posibilitati care nu exista in relatia ta.

5 Puncte in comun intre tine si celalalt barbat

Te poti simti atrasa de alt barbat pentru ca descoperi ca aveti multe lucruri in comun, de la interese la activitati, hobby-uri, mod de gandire etc. Acele lucruri va apropie pana apare un soi de intimitate placuta intre voi.

6
Celalalt barbat iti aminteste de un lucru profund

Poate fi o veche iubire, poate fi o latura a personalitatii tale din tinerete sau alt lucru cu o mare insemnatate pentru tine. Daca celalalt barbat iti aminteste de un lucru profund legat de tine si de viata ta, este foarte posibil sa te simti atrasa de el.

Sursa foto : nationalpost.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare