Dragoste

#secrete #prieteni #iubit #relatie

Dragoste fara perdea: Cand secretele tale ajung la prietenii lui

Probabil ti s-a intamplat sa ii spui ceva intim prietenului tau si sa afli peste trei zile ca dilema ta a ajuns subiect de barfa la o bere cu prietenii.

De multe ori, barbatii nu inteleg ca anumite aspecte ale unei relatii trebuie sa ramana in interiorul relatiei si nimic mai mult. Astfel, se apuca sa verse tot la tovarasi, fara sa se gandeasca la consecinte.

Ca atare, intelege ca iubitului tau ii este greu sa-si tina gura in fata celorlalti, mai ales daca acel detaliu, important pentru tine, lui nu i se pare „asa o mare chestie”.

Tocmai de aceea, pentru a nu mai fi surprinsa atunci cand vei auzi ca tatuajul tau de pe sold a ajuns subiect de maxim interes pentru amici, afla care sunt cele cinci amanunte pe care prietenul tau cu siguranta le va discuta cu amicii la o bere.  

 

1 Cearta de aseara

 

Te-ai certat aseara cu prietenul tau ca se juca Nintendo in loc sa te ajute la bucatarie si acum criza ta de nervi a ajuns subiect de barfa pentru iesirea cu baietii? Tie nu-ti place sa-ti speli rufele in public si ti-ar placea ca certurile voastre sa ramana intre voi.

Insa, trebuie sa recunosti ca si tu faci la fel. Dupa fiecare cearta pe care o ai cu iubi al tau, fugi repede la prietenele tale sa le povestesti toata intamplarea... si mai mult ca sigur, de multe ori tu intri si mai mult in problema decat ar putea-o face prietenul tau.

Intelege ca ceea ce faci tu, cat si partenerul tau de viata este ceva perfect normal. Fiecare dintre voi are nevoie de suport moral atunci cand se afla intr-un conflict, de un umar pe care sa planga.

Discutand cu prietenii, nu vrea decat sa afle daca cearta pe care tocmai a avut-o cu tine, este una normala intr-o relatie sau daca tu ai fost complet deplasata atunci cand i-ai cerut sa se opreasca din jucat, sa se ridice de pe scaun si sa te ajute la bucatarie.

 

2 Secretele tale de cosmetica

 

Nicio femeienu vrea ca un barbat sa afle cum face ea sa arate atat de bine cand e langa el, daramite sa ajunga aceste secrete de infrumusete la urechiile prietenilor. Tocmai de aceea, cand afli ca amici lui stiu despre faptul ca tu te epilezi inghinal total, ti se ridica parul in cap.

Insa, nu ai de ce sa te enervezi si asta pentru ca, intr-un fel, prietenul tau iti face un compliment atunci cand impartaseste astfel de detalii. 

In mintea lui de fapt, lucrurile stau cam asa: „Uite  cate face fata asta pentru mine. Trece prin toate chestiile alea dureroase deoarece vrea sa fie frumoasa pentru mine si pentru asta o ador iar prietenii mei trebuie sa stie ce comora de fata am langa mine”.

Mai mult decat atat, te aude pe tine vorbind despre lucrurile acestea cu prietenele tale si conidera ca este „cool” sa faca si el la fel.

 

3 Partida de sex de aseara

 

Chiar daca sunteti impreuna de trei zile sau de trei ani, garantat, prietenul tau se va lauda pe unde apuca cu faptul ca aseara ti-a oferit un orgasm . In nicio secunda insa el nu va crede ca te jigneste in vreun fel prin aceste marturisiri .

Trebuie sa intelegi ca, pentru iubitul tau, gestul de a-si instiinta tovarasii de realizarile lui din pat echivaleaza cu a-i spune tu prietenei tale ce succese ai mai stabilit la ultima sesiune de shopping. Nu mai pare atat de grav, nu-i asa?

 

4 Experiente umilitoare din viata ta

 

Mai tii minte aceea experienta a ta hilara si penibila pe care nu ai mai povestit-o nimanui in afara de iubitul tau? Ei bine, afla ca acum, cel putin trei sferturi dintre prietenii lui o stiu deja. Dar stai linistita, maine o vor uita cu siguranta.
In general, atunci cand se intalnesc, barbatii simt nevoia sa glumeasca si sa povesteasca intamplari hazlii din viata lor. Meditarea asupra vietii si a mortii nu este subiectul lor preferat. In schimb, o caterinca buna, da.

Astfel trebuie sa intelegi ca atunci cand prietenul tau le povesteste amicilor cum tu la un moment dat ai ras atat de tare incat te-ai scapat pe tine, nu se gandeste ca face ceva rau. I se pare amuzant si atat.

Iar, daca vrei si o veste buna, afla ca acest gen de anectode vor fi ca si uitate la al doilea rand de bere si asta pentru ca ei nu le dau importanta pe care le-o dai tu.

 

5 Situatia ta financiara

 

Daca nu-ti place sa vorbesti despre cat castigi, este chiar enervant sa afli ca prietenii iubitului tau iti cunosc salariul mai bine decat ti-l stii tu. Cine a scapat porumbelul pe gura? Binenteles ca iubi al tau. Afla insa ca el  nu face lucrul acesta pentru a te supara ci pentru a-ti arata tie cat de mandru e el de tine.

Barbatii adora sa se laude cu finantele personale – denota putere si control. Si, explicandu-le amicilor lui cat castigi, incearca de fapt sa le demonstreze lor ce iubita realizata are el.

Atunci cand iubitul tau te supara pentru ca "da din casa" nu uita ca si tu ai prietene curioase, asa ca "ai grija" ca "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".

 

foto : www.robertnavarra.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii