Dragoste

#barbati in varsta #preferinte femei #relatie #barbati

De ce sunt atrase femeile de barbati mai in varsta

In marea lor majoritate, femeile sunt atrase inca de la cele mai fragede varste de barbati mai in varsta. Pentru barbati, intrebarea “de ce femeile sunt atrase de barbati mai in varsta” nu primeste mai niciodata un raspuns. Insa, psihologii si sociologii au cateva raspunsuri si pot explica foarte clar care sunt aceste motive.

Iata care sunt acestea:

Femeile sunt atrase de barbati in varsta datorita faptului ca au impresia ca o astfel de relatie le ofera stabilitate. Avand in vedere ca, potrivit psihologilor, toate femeile cauta stabilitate, acesta este unul dintre cele mai puternice motive.

Barbatii mai in varsta le rasfata mai mult. Potrivit ultimelor studii, barbatii mai in varsta au o atitudine semi-paterna cu privire la femeile mai tinere cu care sunt in relatie.

Un alt motiv pentru care femeile prefera barbatii in varsta este faptului ca ii considera mai inteligenti. Studiile arata ca sunt atrase de fapt doar de experienta mai bogata a barbatilor mai in varsta.

Barbatii mai in varsta dau impresia ca sunt de incredere. De fapt, adevarul este ca stiu doar sa minta mai bine, sustin sociologii.

Continuarea pe Lyla.ro

Sursa foto: read.plash.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului