Dragoste

#dating online #sentimente #sentimente.ro #complimente #relatii de cuplu # relatii online

Dating online: cum sa o complimentezi fara sa pari fals

Complimentarea unei femei este o dovada de eleganta si de cavalerism, doua calitati pe care femeile le adora la reprezentantii sexului tare. Cand comunici cu o femeie pe un site de dating online, complimentarea ei este esentiala, in conditiile in care nu o poti atinge, nu o poti mangaia si nu o poti saruta. Pentru a compensa aceste minusuri, complimenteaz-o!

Inainte de a incepe sa-i spui tot felul de cuvinte dulci pe siteul de dating online, este bine sa stii ca exista cateva reguli pe care ar trebui sa le respecti daca vrei sa nu pari fals.


1. Dating online: spune adevarul


Sinceritatea este o calitate de care ar trebui sa profiti atunci cand porti conversatii cu persoane de sex opus pe un site de dating online. Daca vorbesti cu o fata cu ochi frumosi, complimenteaza-i privirea, daca are o coafura la moda, arata-i ca ai remarcat acest lucru. Lauda-i frumusetea, dar cu masura. Daca este o fata frumusica, spune-i ca este frumusica, daca este foarte frumoasa, marturiseste-i ca este foarte frumoasa.

Daca nu iti place fizicul ei, indicat ar fi sa nu ii lauzi frumusetea.


2. Dating online: surprinde-o


Daca te intalnesti deja cu fata pe care ai cunoscut-o pe un site de dating online, nu uita sa ii faci complimente de fiecare data cand ai ocazia, nu doar atunci cand este machiata si aranjata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare