Dragoste

#sentimente.ro #calitati #dating online #dating

Dating online: 7 calitati pe care el le vrea la o femeie

Daca esti inca singura si iti cauti un iubit pe un site de dating online, trebuie sa stii ca sunt cateva calitati pe care orice barbat le gaseste irezistibile. Iata care sunt acelea si cum te poti folosi de ele pentru a-l cuceri.


Sexualitate


Nu trebuie sa faci sex cu el din prima zi pentru a-l cuceri , dar cu siguranta el va aprecia faptul ca ai anumite gesturi sau ca spui anumite lucruri care duc cu gandul la sex. Pe de alta parte, nu uita ca este bine sa amani cat mai mult contactul sexual, pentru a evita sa il lasi pe el sa isi faca o parere proasta despre tine, dar si pentru a creste dorinta si implicarea emotionala.

Chiar daca petreceti foarte mult timp pe site-ul de dating online, ar fi bine sa astepti sa aveti cel putin trei intalniri pana cand ajungeti in pat.


Senzualitate


Daca o femeie este senzuala si da dovada ca este destul de calda si prietenoasa, cu siguranta nu va avea probleme in gasirea unui barbat care sa o iubeasca. Poti observa inca din timpul discutiilor de pe site-ul de dating online cat de bine reactioneaza atunci cand flirtezi cu el, cand ii spui anumite lucruri incitante.


Sinceritate


Fii sincera cu el. Vorbeste-i fara teama despre sentimentele, temerile si lucrurile care nu iti plac – toate aceste lucruri ii arata lui ca nu ridici o bariera intre voi si ca esti o femeie sincera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare