Dragoste

#dating online #matrominiale #barbat gelos #barbat posesiv

Dating online: 3 indicii ca este un barbat gelos si posesiv

Atunci cand folosesti serviciile de dating online, ai suficient timp pentru a vedea ce fel de personalitate are barbatul cu care vorbesti. Este adevarat ca poti avea oricand surprize, insa sunt anumite indicii care iti arata daca un barbat este gelos sau posesiv. Iata-le pe cele mai frecvente.
 

Iti cere mereu detalii despre ce faci


"Unde te duci, cu cine pleci, cand te intorci?" se numara printre cele mai frecvente intrebari pe care ti le adreseaza el atunci cand discutati pe site-ul de dating online? Nici macar nu aveti o relatie, insa vrea sa stie tot felul de lucruri pe care fostii tai parteneri nu insistau sa le afle?

Poate ca la inceput iti plac acest lucruri, mai ales in cadrul discutiilor de pe site-ul de dating online, insa cu cat ii vei permite mai multe, cu atat va deveni mai insistent si mai inviziv. La un moment dat toate aceste lucruri s-ar putea sa inceapa sa te deranjeze si sa nu ti se mai para deloc dragute.
 

Isi da cu parerea despre prietenii tai


Cu siguranta in cadrul discutiilor de pe site-ul de dating inline ai apucat sa ii povestesti anumite detalii despre prietenii tai, insa probabil nu suficient de mult incat sa isi poata forma o idee concreta. Totusi, daca acest lucru nu il impiedica sa isi dea cu parerea si sa iti spuna ca oamenii respectivi nu sunt o influenta buna pentru tine.

Ar fi bine sa il atentionezi inca de la inceput ca astfel de replici nu ti se par potrivite si ca nu le tolerezi, mai ales ca este vorba despre prietenii tai.
 

Iti spune ca el nu te-ar lasa sa faci anumite lucruri


Tu ii spui ca te duci la piscina, ca iesi noaptea cu prietenii tai sau ca ai vacante spontane, iar el iti spune ca daca ati fi impreuna nu te-ar lasa sa faci toate aceste lucruri? Este adevarat ca poate fi vorba si depre faptul ca este un barbat foarte protector, nu neaparat posesiv, insa aceste lucruri nu ar trebui spuse, mai ales la inceput, pe un site de dating online.

Partea buna pe site-ul de dating online este acela ca poti oricand sa gasesti barbati pe placul tau si ca ii poti filtra inca dupa primele discutii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare