Dragoste

# viata amoroasa # intalnire romantica #dragoste #singuratate #viata sentimentala

Cum sa-ti imbunatatesti viata sentimentala si sa o intalnesti pe EA

Daca viata ta sentimentala lasa de dorit si te-ai saturat de relatii trecatoare, este timpul sa pui la cale strategii serioase. Mareste- ti sansele de a o intalni pe femeia viselor tale acordand mai multa atentie vietii tale sociale.

1 Iesi in lume cu prietenii sau cu familia

Se spune ca pentru a-ti intalni jumatatea trebuie sa faci minimul efort de a iesi din casa. Insa, in realitate, acest prim pas nu este suficient.

Este necesar sa participi la evenimentele de familie si sa iesi cu prietenii pentru a patrunde in noi cercuri si a cunoaste oameni noi prin intermediul unor persoane cunoscute. Potrivit unui studiu, sunt cu 227% mai multe sanse sa-ti intalnesti viitoarea prietena prin intermediul unui prieten sau unui membru al familiei decat daca mergi intr-un bar.

2 Frecventeaza mai multe locuri

La Northwestern Universitya fost realizat un studiu pe 100.000 de telefoane mobile, timp de 6 luni, in scopul de a observa locurile frecventate de subiecti. S-a constatat ca oamenii au obiceiul de a-si petrece majoritatea timpului in aceleasi locuri. Daca schimbi mediul foarte rar, iar universul in care te misti este unul limitat, atunci si sansele de a gasi persoana potrivita sunt reduse sau nule.

3 Cunoaste-te pe tine

Multe persoane care afirma ca si-au cunoscut jumatatea spun ca pur si simplu au stiut. Atunci cand femeia viselor tale se afla in fata ta, ar fi cazul sa-ti dai si tu seama de sansa unica pe care ti-o ofera viata.

Insa pentru a fi fericit in dragoste, trebuie, in primul rand, sa te cunosti pe tine insuti, sa stii care sunt nevoile tale, ce asteptari ai de la o relatie adevarata, care iti sunt defectele si calitatile etc.

4 Fa-te placut

Poti fi cel mai frumos, sexy si inteligent barbat de pe planeta. Daca nu reusesti sa te faci placut, o femeie care ti-a starnit interesul isi va vedea mai departe de treaba. Este important sa te simti bine in propria piele pentru a fi natural si placut in fata unei femei care ti se pare speciala. Invata cum sa comunici, cum sa te porti pentru ca primii pasi sa fie incurajatori pentru amandoi.

5 Filtreaza informatia

Poti sa te documentezi in ceea ce priveste relatiile cu sexul opus, sa asculti in stanga si in dreapta, sa citesti studii si sa urmaresti documentare despre ce inseamna sa-ti gasesti jumatatea. Nu uita, insa, ca adevarul se afla in tine. Atunci cand femeia viselor tale iti apare in cale, nimeni in afara de tine nu poate si nu are dreptul sa-ti spuna ce trebuie sau nu sa faci. Informeaza-te, asculta, dar decide singur, chiar daca iti asumi un risc.

Daca cineva iti spune sa-ti faci un cont pe un site de dating, ia decizia numai cand esti convins ca asta este ceea ce-ti doresti. Daca o cunostinta iti stabileste un blind date , hotararea pe care o iei depinde numai de tine. Viata ta amoroasa constituie o arie a existentei tale care tine de o profunda intimitate. Nici parintii, nici prietenii, nimeni nu-ti poate oferi o garantie. Tot ce poti face este sa iesi in lume si sa oferi ceea ce ai mai bun.

Sursa foto : fresnobeach.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare