Dragoste

#masaj #club #gelozie #distractie #facebook #respingere #avansuri

Cum sa reactionezi atunci cand iti refuza avansurile

Manie, frustrare, dezamagire, incredere in sine scazuta, le-ai incercat pe toate. Sunt sentimente confuze care-si gasesc locul in mintea ta, stari invariabile prin care treci atunci cand un potential partener nu-ti raspunde cu aceeasi afectiune. Este bine insa niciodata sa nu spui niciodata, caci intotdeauna exista speranta. Citeste mai jos 5 sfaturi despre cum sa reactionezi atunci cand iti refuza avansurile.

1 Fa-l gelos

Atunci cand cel vizat iti refuza avansurile, nu este o catastrofa. Poti profita de asta si poti sa intorci situatia in favoarea ta. Cum? Simplu, fa-l gelos, flirteaza cu un prieten comun, imbraca-te sexy si simte-te bine alaturi de alti prieteni de-ai vostri, ignora-l. In acest fel, ii trezesti simturile si il faci sa regrete ca nu te-a privit cu alti ochi de la bun inceput.

2 Simte-te bine

Un refuz nu este un capat de tara pentru nimeni. Ai grija sa faci lucrurile care iti fac placere, iesi la o sesiune de cumparaturi, un masaj de relaxare, o mica sauna, un rasfat culinar, orice te binedispune este binevenit. Nu uita, este pierderea lui, nu a ta.

3 Intra in starea "te ignor"

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa uiti ca exista. Va faceti amandorura un bine daca nu va sunati si nu va intalniti in vreun fel in urmatoarele saptamani. Sub nici o forma nu incerca sa-i scrii pe Facebook sau vreo alta platforma de socializare, nu vei face decat sa-ti inrautatesti situatia. Cu cat vei fi mai rece, cu atat ai sanse mai mari sa se razgandeasca.

4 Nu flirta

In loc sa te lasi "greu de prins", tu te apuci sa flirtezi, desi tocmai te-a respins? Nu este bine deloc, ar trebui sa adopti o pozitie cat mai neutra, iar limbajul corporal ar trebui sa se limiteze la un salut cordial atunci cand va intalniti la munca sau in cercul comun de prieteni.

5 Incearca sa cunosti alte persoane

In loc sa stai inchisa in casa si sa-ti plangi de mila, mai bine iesi la distractie. In fond, cum vrei sa cunosti alti oameni daca tu stai toata ziua posomorata? Suna-ti gasca si planuieste o seara de neuitat in cluburile din orasul tau sau intr-un mall. Cu siguranta te vei simti mai bine si vei fi pregatita de noi provocari sentimentale, mult mai tentante decat cele din trecut.


Sursa foto:www.interventionsupport.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare