Dragoste

#dormitor #lumanari #sex #fantezii #jocuri erotice #dezinhibitii

Cum sa o faci mai putin rusinoasa in pat

De cate ori te-ai gandit ca ti-ar placea sa diversifici partidele de amor cu partenera ta, pentru satisfactia mutuala? Ei bine, daca tu ai facut-o, de ce nu s-ar fi gandit si ea la "ceva mai mult" atunci cand sunteti in dormitor? Chiar daca nu ti-a spus-o, nu inseamna ca nu si-a inchipuit aceasta fantezie. Iata cateva moduri prin care poti sa iti faci femeia iubita mai putin rusinoasa in pat.


Cateva experiente care iti pot dezinhiba partenera timida va pot aduce artificiile pe care le visati in viata voastra sexuala.

Iubiti-va in afara dormitorului

Din cand in cand, este indicat sa mai schimbati locul in care faceti dragoste. Nu trebuie sa o faceti in parc, in vazul tuturor, dar va puteti iubi in diverse locuri in afara dormitorului. Puteti incerca in apa marii, pe bancheta din spate a masinii, intr-o padure, in bucatarie sau chiar in lift. Diversificarea este cheia succesului in acest caz.

Fii romantic

Chiar daca nu ti-a spus-o pana acum, ii place sa fii din cand in cand romantic. De fapt, ce femeie nu isi doreste luminari parfumate si petale de trandafir pe pat, atunci cand face dragoste cu iubitul sau? Daca o ajuti astfel sa se relaxeze, cu siguranta va deveni si ea mai dezinhibata si va putea sa-ti ofere ce-ti doresti. 

Las-o sa preia controlul in pat

Exista femei carora le place sa fie dominatoare, insa le este rusine sa o spuna. Daca partenera ta este genul de femeie care nu face “pe sefa” in viata de zi cu zi, nu este exclus sa-si doreasca aceasta fantezie in dormitor.

Vorbeste cu ea si intreab-o cum i se pare ideea. Poti sa-i sugerezi diverse jocuri erotice, in care tu sa fii cel legat cu mainile de pat, iar ea sa faca ce vrea din tine.

Fii tu cel care domina

Daca tot ati ajuns aici, data urmatoare preia initiativa si domin-o chiar tu. S-ar putea sa descoperi ca-i place. Cumpara dintr-un magazin specializat o pereche de catuse si intreab-o ce parere are. In cazul in care raspunde afirmativ, poti sa-ti lasi imaginatia sa zboare, iar data viitoare veti condimenta si mai mult partida de dragoste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii