Dragoste

#cadou #partener #romantic #indragostiti #cuplu #blog #scrisoare

Cum sa iti surprinzi partenerul cu un cadou facut de tine

Nu iti trebuie neaparat o ocazie speciala pentru a-ti surprinde partenerul cu un cadou. Mai mult, renunta la lucrurile clasice cumparate din magazine si confectioneaza chiar tu ceva original. Iata cateva cadouri cu ajutorul carora iti poti incanta iubitul/iubita.

 

 

 

 Scrie-i o scrisoare

Chiar daca traim in era tehnologiei, scrisorile de dragoste nu si-au pierdut din farmec. Nu trebuie sa ai neaparat o relatie la distanta pentru a-ti surprinde partenerul cu un asemenea cadou. Trimite-i prin posta, timp de o saptamana, cate o scrisoare de dragoste, o poezie (nu trebuie sa fie neaparat compusa de tine), biletele cu citate romantice, poze cu voi doi pe care ai strecurat si comentarii haioase etc. Ai nevoie doar de imaginatie. Daca locuiti impreuna, atunci ii poti strecura pliculetele cu mesaje intre haine, in geanta sau le poti lasa pe masa, in baie etc.

 Pregateste-i un cadou dulce

Surprinde-l pe partenerul tau cu ceva dulce. O prajitura sau un tort facut de tine poate fi cadoul perfect, mai ales pentru faptul ca il puteti savura impreuna. Imgredientele magice: ciocolata, capsunile, frisca si multa multa dragoste. Secretul unui tort reusit consta in forma acestuia. Cauta in magazine o tava de prajitura in forma de inima si ai grija sa il ornezi din abundenta cu ciocolata sau frisca.

Daca nu te pricepi la deserturi sofisticate, atunci apeleaza la o prajiturica, dar ambaleaz-o ca de sarbatoare.

Ofera-i biletele de dragoste

Iata un cadou pe care il poti realiza simplu si intr-un timp foarte scurt. Ai nevoie doar de un borcan din sticla, transparent si incapator, carton subtire, colorat, marker cu varf subtire si elemente de decor: bile colorate, paste in diferite nuante si forme etc.

Tot ce trebuie sa faci este sa confectionezi cat mai multe biletele pe care sa iti asterni cate un mesaj de dragoste, motive pentru care iti iubesti partenerul, versuri sau sfaturi. Daca vrei sa fie o surpriza de proportii, atunci confectioneaza 365 de biletele, pentru ca partenerul tau sa se bucure de niste ganduri dulci in fiecare zi a anului.

Daruieste-i gandurile tale 

Daca aveti o gramada de poze in format digital , este timpul sa aduci un plus de originalitate . De exemplu, nu te limita sa alcatuiesti doar un simplu album cu fotografii. Printeaza cele mai frumoase poze cu voi doi, fara sa uiti de cele traznite, lipeste-le intr-un caiet si adauga comentarii atat legate de poze, cat si mesaje despre intamplari din viata voastra, ce ti-ai dori sa faceti impreuna, o lista cu melodiile si filmele care iti plac tie, care este momentul tau preferat al zilei pe care o petreceti impreuna, mailuri pe care vi le-ati trimis. Nu uita sa alegi un jurnal in culorile iubirii.

Rasfata-l cu tichete-cadou 

Surprinde-ti partenerul cu un set de tichete cadou, pe care le poate folosi oricand. Nu este nicidecum vorba despre o sesiune de shopping, ci mai degraba despre indeplinirea unor dorinte. Modelul pentru confectionarea acestora este foarte simplu; ai nevoie doar de hartie si creioane colorate sau te poti folosi de calculator.

De exemplu, ofera un tichet pentru : "un masaj relaxant", "o noapte pe care nu o vei uita prea curand", "un mic-dejun in pat", "o cina romantica", "o declaratie despre ce iubesc cel mai mult la tine", "o escapada la munte in weekend", "o seara de filme si imbratisari". In privinta aceasta, poti nascoci cele mai relaxante, dar si incitante dorinte pe care le poti indeplini.

Marturiseste-ti dragostea online

Pentru ca blog-urile sunt la mare cautare, ai putea sa ii dedici partenerului tau o astfel de pagina online. Tema acestuia poate fi dragoastea voastra si timpul petrecut impreuna. Adauga poze, comentarii, inregistrari video, melodii preferate. Trimite-i partenerului tau un mail sau un biletel cu link-ul blog-ului creat si lasa-l sa se bucure de surpriza.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului