Dragoste

#cumparaturi #cuplu #shopping #magazin

Cum sa iti determini partenerul sa te insoteasca la cumparaturi

Daca pentru o femeie, shopping-ul poate fi sinonim cu terapia, pentru majoritatea barbatilor, aceasta activitate devine un calvar. Cu rabdare si imaginatie, iti poti determina partenerul sa te insoteasca la cumparaturi . Buna dispozitie este garantata!

 

 

 

 

Pasul 1. Nu il duce intr-un magazin pe care il uraste 

Sunt lucruri care pur si simplu, din senin, ne sunt antipatice. De exemplu, daca tie iti place sa mai dai o fuga prin farmacii, cautand ultimele lotiuni de cop in materie de ingrijire, sapunuri colorate si produse naturale , partenerul tau s-ar putea sa urasca mirosul de medicamente.

La fel se poate intampla si cu un magazine in care aromele se simt foarte puternic, gen decoratiuni interior, lumanari parfumate etc. Daca vrei sa mai ai vreo sansa in a-ti convinge partenerul sa te insoteasca la cumparaturi, atunci nu adanci cutitul in rana ducandu-l exact acolo unde nu ar vrea sa se afle niciodata.

Pasul 2. Ofera-i o lista de cumparaturi


Femeile prefera sa se uite la orice detaliu si sa gaseasca cea mai buna varianta, majoritatea barbatilor doresc sa rezolve activitatea denumita shopping cat mai repede. Asadar, pentru a-i usura munca partenerului, dar si pentru un plus de provocare, ofera-i acestuia o lista de cumparaturi si roaga-l sa iti cumpere tot ce este scris acolo.

Din instinct, va cauta sa termine cat mai repede cu aceasta sarcina, asa ca daca ai preferinte de culoare, miros sau alte specificatii, ar fi bine sa precizezi aceste detalii. O lista de cumparaturi l-ar putea mentine activ, in timp ce tu stai sa iti alegi pantofii potriviti, rochia, fardul etc.

Pasul 3. Evita magazinele aglomerate 

Multe persoane nu agreeaza ideea de a se inghesui printre alti oameni doar pentru a cumpara un cadou sau alt obiect. O astfel de situatie nu este exact cea mai incurajatoare, atunci cand vrei sa iti determine partenerul sa mearga cu tine la shopping.

Incearca sa eviti orele in care toata lumea da buzna in magazin. Alege o sesiune de cumparaturi dis-de-dmineata sau seara tarziu, cand magazinele mari inca mai sunt deschise.

Pasul 4. Stai prin preajma magazinelor pentru barbati

Ai pornit sa cauti haine pentru sezonul ce urmeaza, insa partenerul tau nu are chef sa stea degeaba cat probezi tu rochite, fuste, pantofi etc. Incearca sa te opresti prin preajma magazinelor care au si articole pentru barbati. In felul acesta, partenerul tau va gasi un punct de interes si poate va achizitiona ceva care ii place.

In ultima instanta, apeleaza la magazinele cu produse electrocasnice, calculatoare, telefoane, camere video, tot ce tine de tehnologie, pentru a-l mentine ocupat.

Pasul 5. Mancati inainte de a merge la cumparaturi

Daca aveai in plan sa il tii pe partenerul tau nemancat la cumparaturi, atunci ar trebui sa faci o schimbare. Tot ce vei reusi va fi sa il enervezi, obosesti si sa il prost-dispui. Serviti o masa inainte de a merge la shopping pentru a avea energie, iar apoi, dupa ce ati terminat, incheiati ziua cu un desert sau cafea la o terasa.

 Pasul 6. Incearca sa ii ceri sfaturi practice

Daca o sa iti pui partenerul in ipostaza de a alege intre doua cadouri decorative, fara niciun scop practic, atunci este posibil sa ii pierzi interesul. Daca insa il intrebi ce anume sa cumperi, un IPod sau un Mp3 player, mai mult ca sigur vei primi cele mai bune sfaturi, pline de entuziasm.

Asadar, imbina utilul cu placutul. Mai mult, dovedeste ca stii sa faci cumparaturi in mod istet. Foloseste-te de discounturi, reduceri , negocieri; partenerul tau te va aprecia pentru spiritul intreprinzator .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului