Dragoste

#domnisoara de onoare #nunta #mireasa #mire # organizare nunta #roluri domnisoara de onoare

Cum sa fii cea mai buna domnisoara de onoare

Domnisoara de onoare are un rol extrem de important la o nunta, ea participand din plin la buna desfasurare a evenimentului. Daca urmeaza sa indeplinesti acest rol crucial, afla ca reusita ceremoniei se afla si in mainile tale. Prin urmare, pregateste-ti cele mai bune arme si da-le mirilor un motiv sa iti multumeasca mereu pentru contributia ta la bunul mers al lucrurilor.

Organizarea nuntii nu este nici pe departe floare la ureche pentru protagonisti. Mireasa este coplesita de atentie si emotii, mirele se straduieste sa intretina invitatii, iar lucrurile marunte sunt intotdeauna scapate din vedere.

In calitate de domnisoara de onoare, este esential sa te ocupi de micile detalii (cocarde, decoratiuni de ultim moment, intampinarea nuntasilor etc), dar si de solutionarea eventualelor desincronizari si de sprijinul emotional de care mireasa are nevoie cu siguranta. Iata ce este ideal sa ai in vedere, daca vrei sa fii o domnisoara de onoare perfecta.

1 Ia-ti sarcinile in serios

Chiar daca petrecerea burlacitei dureaza toata noaptea si o programati in seara premergatoare nuntii, bea o cafea tare si ia-ti sarcinile in serios. Implica-te in supravegherea programului, asigura-te ca toata lumea ajunge la timp, organizeaza membrii familiei si fii alaturi de mireasa. Intreab-o cu ce o poti ajuta, incurajeaz-o si spune-i ca este cea mai frumoasa mireasa din lume.

2 Imprieteneste-te cu mama miresei

Un personaj-cheie al nuntii este mama miresei. Incearca sa te imprietenesti cu ea, pana in punctul in care sa o poti tempera, in cazul in care se angajeaza in conflicte cu mireasa (din pacate, se intampla foarte des). Fii un factor reconciliant, care imprastie tensiunile.

3 Pune intrebari

Incearca sa deschizi toate canalele de comunicare si intreaba, atunci cand ai o nelamurire. Asigura-te ca ai inteles ce asteptari are mireasa de la tine (este posibil sa isi interiorizeze nemultumirile), solicita lamuriri si invita pe toata lumea sa participe activ la impartasirea gandurilor proprii.

4 Nu te eschiva

Sigur ca si tu trebuie sa te distrezi, insa incearca sa te nu eschivezi cand apare cate o problema. Mireasa te-a ales tocmai pentru ca se poate baza pe tine, in cea mai speciala zi a vietii ei!

5 Zambeste si fii pozitiva

Intr-o zi in care mireasa experimenteaza un rollercoaster de emotii contrarii, este foarte necesar sa ii insufli energii pozitive. Zambeste des, fii pozitiva, nu te pierde cu firea si spune-i necontenit ca totul va iesi perfect.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare