Dragoste

#cuplu #femei #barbati #relatie

Cum reusesc barbatii sa-si convinga iubitele sa faca ce vor ei! Iata toate secretele

Fie ca este vorba despre lucruri marunte pe care femeile le fac pentru iubitii lor, fie ca este vorba despre alegeri destul de dificile pe care le iau dupa ce au fost convinse de iubiti sa le ia, de cele mai multe ori femeile pica, potrivit sociologilor, in capcanele barbatilor fara sa-si dea seama.

In urma studiilor efectuate, s-a ajuns la concluzia ca majoritatea barbatilor folosesc o serie de arme ascunse atunci cnad doresc sa isi convinga iubitele sa-i asculte.

Mai mult decat atat, barbatii se folosesc de cateva avantaje pe care le au ca sa-si convinga iubitele sau apropiatele sa faca ceea ce isi doresc ei, fara ca ele sa vrea neaparat acest lucru.

Iar armele pe care le folosesc barbatii sunt uneori incredibile:

1. Tonul vocii

In momentul in care un barbat doreste sa convinga o femeie sa faca ceva, capata un ton grav al vocii. Se manifesta astfel pentru a da senzatia ca el este cel care ia deciziile in raportul cu femeia din fata lui. Explicatia psihologilor este ca femeile reactioneaza la tonul grav al vocii prin prisma figurii paterne. Mai pe sleau, sunt obisnuite cu vocea grava a tatalui, pe care-l ascultau in copilarie.

2. Umerii ridicati

Cand un barbat doreste sa convinga o femeie sa faca ceva anume, are tendinta de a-si ridica umerii si a-i trage usor spre spate. Este un fel de comportament dominant prin care doreste sa-si arate superioritatea fizica, la fel ca animalele.

3. Zambetul larg

In ciuda faptului ca un zambet larg poate trada bunavointa, sociologiisi psihologii au alta explicatie. Comparatia este facuta tot cu regnul animal iar concluzia este aproape incredibila. Astfel, se pare ca barbatii zambesc larg atunci cand doresc sa obtina ceva de la o femeie pentru a-si arata dantura intr-un mod agresiv. Cam asa cum fac cainii cand se ameninta.

4. Mainile apropiate

Mainile apropiate sau palemle lipite sunt tot o manifestare a puternii. Barbatii isi flexeaza instinctiv bicepsii pentru a demonstra din nou ca ei sunt cei care domina discutia.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare