Dragoste

#incredere partener #incredre #inselare #infidelitate

Cum recapeti increderea in partener dupa ce te-a inselat

Increderea este cheia oricarei relatii, dar poate fi dificil de recapatat dupa o infidelitate . Afla care sunt pasii necesari pentru a recapata increderea in partener dupa ce te-a inselat.

Daca vrei sa mai dai o sansa relatiei tale dupa infidelitatea partenerului, trebuie sa tii cont de pasii necesari pentru a-ti recapata increderea in persoana iubita .
 

Accepta situatia


Relatia ta s-a schimbat definitiv si trebuie sa accepti asta pentru a putea merge mai departe. Acesta poate fi insa inceputul unui capitol mai sanatos si mai puternic in relatia ta, daca reusesti sa iti recapeti increderea in partener. Rabdarea este un element cheie, deoarece procesul de recapatare a increderii poate dura foarte mult.

 

Intelege si iarta


Pentru a putea trece peste infidelitate, trebuie sa identifici motivele care au dus la aceasta situatie. Discuta cu partenerul si accepta o parte din responsabilitate pentru problemele care ar fi putut juca un rol decisiv in infidelitate.

Iarta-ti greselile, care pot provoca uneori sentimente de vinovatie si rusine, si incearca sa ierti si partenerul pentru infidelitate. Pentru a recapata incredere, trebuie sa faci eforturi de a ierta greseala lui.
 

Comunica


Poate cel mai important pas in recapatarea increderii este comunicarea. Spune-i partenerul ce trebuie sa faca pentru ca tu sa incepi sa ai din nou incredere in el.

Ajutorul unui terapeut specializat in problemele de cuplu te poate ajuta sa stabilesti ce dorinte ale tale are putea fi exagerate si ar putea pune in pericol viitorul relatiei pe care iti doresti sa o salvezi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare