Dragoste

#politete #despartire #dezamagire #intalnire fost iubit #mahnire

Cum reactionezi cand te intalnesti cu fostul iubit din intamplare

Intalnirea absolut intamplatoare cu fostul iubit este unul dintre cele mai tensionate momente de care poti avea parte dupa despartirea de el. Trebuie sa ai prezenta de spirit si sa stii cum sa reactionezi, astfel incat intalnirea sa se incheie bine pentru tine, insa este greu sa fii spontana. De cele mai multe ori, fostii parteneri se ignora atunci cand se intalnesc, tocmai pentru a evita eventualele momente stanjenitoare.


In principiu, nu exista o regula dupa care ar trebui sa te ghidezi atunci cand te intalnesti intamplator cu fostul iubit, dar sunt cateva solutii care te-ar putea ajuta sa faci fata cu brio situatiei.

Fii realista

Despartirea de persoana iubita este un moment dificil, indiferent daca alegeti sa ramaneti in relatii bune sau decideti sa nu mai pastrati deloc legatura. In aceste conditii, este de la sine inteles de ce intalnirea cu fostul partener iti poate ravasi sentimentele.

Pentru a trece cu bine peste aceasta revedere, este important sa fii realista si sa intelegi ca nimeni nu este obligat sa ramana intr-o relatie care il face nefericit. In loc sa-i porti ranchiuna fostului iubit si sa consideri intalnirea voastra ca fiind momentul prielnic pentru a-i face reprosuri, mai bine te gandesti ca despartirea de el iti da ocazia sa cunosti un barbat care te merita pe deplin.

Ai incredere in tine

Cand ai incredere in tine, simti ca poti rezolva totul mult mai usor. Ei bine, intalnirea cu fostul iubit este un moment in care trebuie sa dovedesti faptul ca ai incredere in tine. Zambeste, fii pozitiva si nu-ti afisa dezamagirea sau mahnirea. Da-i de inteles ca ai reusit sa treci peste despartire si ca acest moment nu te-a daramat.

Fii politicoasa, daca este cu alta femeie

Sa-ti vezi fostul iubit de mana cu o alta femeie este dureros si probabil ai prefera sa fii invizibila, decat sa il saluti si sa te prefaci ca iti este bine. Pentru a evita momentele stanjenitoare, cel mai bine este sa fii politicoasa. Saluta-l, apoi indeparteaza-te de el. Daca fostul tau iubit incepe o discutie de complezenta cu tine, intra in jocul lui, fara sa-i oferi prea multe detalii. Nu te poti rupe definitiv de trecut, daca acesta reapare in viata ta, insa cel putin poti incerca sa fii diplomata si sa privesti partea plina a paharului.

Sursa foto: youqueen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare