Dragoste

#relatie de cuplu # relatie serioasa #barbat insurat

Cum iti dai seama daca este insurat?

Lipsa verighetei de pe deget nu mai este de mult timp un indiciu sigur ca barbatul cu care ai o relatie este burlac sau liber ca pasarea cerului. Daca te intalnesti de ceva timp cu un tip, dar intuitia iti spune ca nu esti singura femeie din viata lui, ai incredere in instinctele tale! Insa nu te pripi in a lua o decizie, inainte de identifica cateva semne evidente care il dau de gol fie ca este insurat, fie ca mai are o relatie paralela!

Oricat de tare ar incerca sa disimuleze sau sa ascunda faptul ca mai exista o femeie in viata lui, intotdeauna vor exista cateva gesturi si comportamente care-l vor trada. Minciuna are intr-adevar picioare scurte, dar si indicii evidente, pe care este bine sa nu le ignora.
 

Iti da intalnire mereu la acelasi local sau iesiti des afara din oras


De cand v-ati cunoscut, iubitul tau face rezervare si te duce la acelasi restaurant atunci cand vreti sa iesiti in oras.

Prima oara ai crezut ca este localul lui favorit, ca mancarea este buna, insa daca te uiti un pic in jur, observi ca acesta este plasat intr-o zona destul de retrasa sau cat mai la marginea orasului, ca si cand ar vrea sa se fereasca de locuri publice, in care ar putea fi surprins in compania ta.

Alte surprize care te pot impresiona si te pot face sa nu mai vezi adevarul din fata ochilor este faptul ca iti propune mereu sa mergeti in tot felul de excursii sau iesiri din oras! Ti se par gesturi si initiative frumoase, dar pot ascunde faptul ca vrea sa te tina departe de orasul in care se afla sotia lui.
 

Nu iti face cunostinta cu prietenii lui


Daca au trecut cateva saptamani sau luni, iar tipul cu care iesi nu da semne ca ar vrea sa ii cunosti prietenii, cu atat mai putin familia, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare cu privire la ce ascunde.

Daca te place cu adevarat si vrea sa aiba o relatie serioasa cu tine, va fi mai mult decat dornic sa incepi sa ii cunosti prietenii, dupa numai cateva intalniri. In caz contrar, cu siguranta te tine departe de ochii lor cu un motiv bine intemeiat, cel mai probabil o alta iubita.
 

Evita sa te duca acasa la el!


Va intalniti de suficient timp incat sa ii poti propune sa mai mergeti si la el acasa, nu sa petreceti timpul doar la tine.

Daca iti raspunde ca "sta cu mama", ca are casa in renovare ori invoca tot timpul scuze, este foarte clar ca ascunde ceva acasa, fie o sotie, fie o alta iubita.
 

Nu este disponibil niciodata in weekend-uri!


Nu te lasa pacalita de scuze precum "plec la bunicii mei saptamanal", "merg in afara orasului unde imi fac o casa" sau "plec in delegatii ori am al doilea serviciu". Toate acestea pot fi pretexte pentru a sta departe de tine la sfarsit de saptamana, cand probabil ca petrece timpul in familie, alaturi de iubita sau sotia sa.
 

Nu raspunde la telefon cand il suni tu!


Daca ii stii doar numarul de mobil si nu a avut initiativa de a-ti oferi si numere de telefon de rezerva, de acasa sau de la birou, ori de oriunde altundeva unde poate fi gasit in majoritatea timpului, atunci poti intra la banuieli.

Insa in situatia in care exista numeroase dati in care nu raspunde la telefon, suna inchis sau iti da ton de ocupat, este clar ca ascunde ceva mai mult decat faptul ca este prins cu treburi la serviciu si ca poate fi vorba de o sotie sau iubita.


foto : //health.ninemsn.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare