Dragoste

#partener de viata #cearta cuplu #partener cuplu #kilograme in plus #comunicare cuplu

Cum ii spui partenerei tale ca trebuie sa slabeasca

Se poate intampla uneori ca partenera de viata sa ia in greutate mai mult decat ar trebui si sa nu faca nimic in acest sens din cauza oboselii, a unui program incarcat sau altor probleme. Intr-un astfel de caz, este posibil sa fie nevoie sa-i atragi atentia in asa fel incat sa realizeze ca trebuie sa ia masuri. Totusi, este foarte greu sa-i spui unei femei ca s-a ingrasat . Cum o poti ajuta in aceasta situatie?

Iata in continuare cateva sugestii pentru a-i spune sotiei sau iubitei tale ca este bine sa slabeasca:


1 Refera-te la tine


Este foarte riscant sa-i spui unei femei si mai ales femeii iubite ca este cazul sa slabeasca. In loc sa faci acest lucru, refera-te la tine in privinta slabitului. Te poti duce intr-o zi la ea sa o intrebi "Draga mea, nu ti se pare ca am facut burta?" Prin asocierea de idei, sunt mari sanse ca dupa ce-ti raspunde sa se gandeasca imediat daca si ea este mai grasuta decat inainte.


2 Da un exemplu negativ


Pe strada, intr-un magazin sau in oricare alt loc, arunca niste vorbe, ca din intamplare, despre greutatea sau aspectul unei femei. Odata ce va vedea ca ti se par dezagreabile femeile plinute, partenera ta se va gandi automat cum sta ea in privinta asta si va realiza ca trebuie sa slabeasca.


3 Da un exemplu pozitiv


Tot ca din intamplare ii poti povesti despre noua antrenoare de la sala de fitness la care mergi. Ai grija, insa, cum faci aprecierea, pentru ca sotia ta sa nu inteleaga ca esti interesat de antrenoare, dar ca o admiri pentru forma fizica buna pe care o are. Partenera ta va pricepe aluzia sau va deveni suficient de curioasa incat sa-si faca si ea abonament la sala.


4 Cumpara-i o haina frumoasa mai mica


Fa-i cadou iubitei tale un obiect vestimentar frumos, care stii sigur ca i-ar placea. Ai grija sa alegi o masura ceva mai mica. Cand isi va da seama ca s-a ingrasat, spune-i ca vanzatoarea te-a asigurat ca este o marime mica. Astfel, ii dai de inteles ca tu o vezi slabuta si o vei motiva sa faca tot posibilul sa scape de kilogramele in plus pentru ca noua haina sa-i vina ca turnata.


5 Ofera-i suportul tau


Daca nu esti genul care sa inventeze scenarii si preferi sa-i spui sincer ce gandesti, fa-o cu tact si propune-i sa faceti sport impreuna, daca iti face si tie placere. Fii in continuare afectuos cu ea si optimist, pentru ca sotia ta sa inteleaga faptul ca nu o judeci, dimpotriva, o incurajezi si si ii vrei binele. Faceti sport impreuna si motivati-va reciproc pentru a slabi. Recompenseaza-o pentru progresele realizate prin mici gesturi: o imbratisare spontana, o plimbare, un cadou oferit fara nicio ocazie speciala etc.


6 Alimentatia

 

Accepta sa-ti schimbi si tu alimentatia odata cu partenera ta. In caz contrar, va fi frustrant ca tu sa mananci pizza si ea sa se multumeasca cu un morcov. Nu nu schimbari drastice de alimentatie, dar renuntati amandoi la gustarile nesanatoase si cele luate seara tarziu. Mancati mai putin in oras si mai mult acasa. O femeie care sta mult prin bucatarie tinde sa manance mai putin decat una care are la dispozitie mancarea gata preparata. Ajut-o si tu la gatit, pentru a nu o face sa creada ca ai transformat-o intr-o bucatareasa .

Sursa foto: beautynstyle.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului