Dragoste

#viziune femei #barbat # calitati barbat #varsta barbati

Cum arata barbatul ideal in viziunea femeilor

Fiecare femeie isi contureaza imaginea fizica a barbatului ideal. In timp ce unele viseaza la un barbat blond cu ochi albastri, altele suspina dupa printul brunet, cu ochii verzi din povesti. De multe ori, insa partea fizica nici nu mai conteaza, daca un barbat are calitatile necesare pentru a cuceri o femeie.

Potrivit unui sondaj efectuat de huffinghtonpost.com, femeile isi doresc in primul rand un barbat puternic, care sa aiba incredere in el si sa fie cu picioarele pe pamant. Iar un barbat puternic, trebuie sa fie si vulnerabil, adica sa spuna cand are temeri, dar si ce isi doreste de la o femeie. Integritatea si un IQ ridicat se afla si ele printre primele calitati pe care o femeie si le doreste de la jumatatea sa. O minte sclipitoare face orice barbat sa fie sexy.

Un barbat fara simtul umorului nu va reusi sa intre prea usor in inima unei femei, mai ales ca intr-o relatie fericita, rasul joaca un rol cheie, in viziunea doamnelor. Nu in ultimul rand, generozitatea si toleranta sunt calitati pe care un barbat perfect trebuie sa le aiba.

Sursa foto: xploremanagement.no

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului