Dragoste

#cadouri inspirate #cadouri partenera #cadouri partener #cadouri

Cele mai inspirate cadouri pentru jumatatea ta, cu care nu vei da niciodata gres

Sa gasesti cadoul potrivit pentru persoana iubita poate fi mai epuizant decat escaladarea unui munte. Iti faci planuri, te stresezi constant gandindu-te la ce sa cumperi, iar cand crezi ca l-ai gasit pe cel potrivit, iti dai seama ca e de-a dreptul banal. Iata cateva idei care sa iti usureze cautarile si care vor aduce fericirea chiar si celei mai pretentioase jumatati.

Ceva la care i-a ramas gandul

Nu mare ii va fi surprinderea cand va descoperi, frumos impachetat, puloverul acela pe care l-a vazut in magazin cu ceva timp in urma, dar a considerat ca este prea scump. Cumpara-l a doua zi si pastreaza-l pentru ziua lui. Ii vei umple inima de bucurie si e o dovada de dragoste nemarginita.

Sfatul este valabil si pentru domni, care trebuie sa fie intotdeauna cu un pas inaintea iubitelor sau sotiilor. Iar rochia pe care ati admirat-o impreuna, intr-o vitrina, este cu siguranta un cadou fara cusur pentru orice femeie.

Un weekend in orasul iubirii

Ai vazut in filme cum ea izbucneste in lacrimi cand el ii face cadou o excursie la Paris. Fii sigur ca si jumatatea ta suspina dupa o asemenea surpriza. Nu mai sta pe ganduri si planuieste din timp totul. Doua bilete de avion, luate din vreme, nici nu fac o gaura in buget. Si pana la urma jumatatea ta merita totul de ziua ei, nu-i asa?

Un rasfat complet

Cadoul perfect poate fi si o zi de rasfat pentru partenera ta. Fii tu cel care se trezeste cu o ora inintea ei si pregateste un mic dejun delicios si... personalizat. Ce ai zice de niste ochiuri in forma de inima? Apoi du copiii la scoala si condu-o la serviciu. Iar ca ziua sa se termine la fel de frumos precum a inceput, rezerva un loc la restaurant, pentru o cina romantica in doi.

Un buchet cu flori de camp

O vorba din popor ar trebui sa te ghideze si in alegerea cadourilor "cu sulfet". Nu bijuteriile si gentile sau un telefon de ultima generatie sunt cadourile care emotioneaza. Ci darurile simple, care vin din suflet, pe care multi dintre noi am uitat sa le mai facem.

Asa ca nu ezita sa-i cumperi jumatatii tale un buchet cu flori de camp sau 101 de trandafiri. Iar pentru el, o cutie cu 100 de mesaje de dragoste va fi cea mai frumoasa dovada de dragoste, chiar de ziua lui.

Sursa foto: i.huffpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului