Dragoste

#cele cinci limbaje ale iubirii #iubire #gary chapman #editura curtea veche

"Cele cinci limbaje ale iubirii. Cum sa-ti exprimi fata de partener implicarea trup si suflet" de Gary Chapman

Casniciile nefericite se datoreaza adesea unui motiv simplu, dupa parerea autorului Gary Chapman : vorbim limbaje diferite de iubire. In experienta sa de peste 30 de ani in calitate de consilier matrimonial , dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de incurajare, timpul petrecut alaturi de cel drag, cadourile, serviciile si contactul fizic. Cartea le abordeaza pe fiecare in parte, intr-un stil accesibil, din care nu lipseste umorul.

 

Cum poti descoperi limbajul de iubire al partenerului tau? Cartea include chestionare scurte, pe care le poti completa, precum si intrebari aplicate, la care poti medita si raspunde pe larg.

Desi unele persoane gasesc foarte dificila ideea de a iubi un partener la care nu mai tin - in speranta ca va veni cu timpul si afectiunea - Gary Chapman promite ca rezultatele vor rasplati efortul. „Iubirea este o alegere“, spune autorul. „Si fiecare partener poate incepe procesul acesta chiar acum.“

Cartea " Cele cinci limbaje ale iubirii . Cum sa-ti exprimi fata de partener implicarea trup si suflet" a aparut la Editura Curtea Veche. Daca doriti sa o comandati, dati click aici

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.