Dragoste

#dating #seductie #cucerire #dragoste #arta seductiei #relatii #dating modern

Cele 11 porunci ale dating-ului modern

Ti-a picat cu tronc un tip si vrei sa-l cuceresti? Afla cum, parcurgand „Cele 11 porunci ale datingului”. Vei deveni o adevarata maestra in arta seductiei si il vei face astfel sa-ti manance din palme inca de la prima intalnire. Ce trebuie sa faci? Respecta poruncile seductiei si urmeaza pasii propusi de celebra Patti Stanger, in show-ul lui Oprah Winfrey .


1 Sa raspunzi la telefoane in timp real


Daca ai primit un telefon de la el sau un SMS, raspunde-i. Nu in secunda doi, in caz ca esti ocupata, dar nici in trei zile. Timpul cel mai bun ar fi cam 48 de ore. Mai mult ca sigur vei gasi o pauza de 5 minute in tot acest timp pentru a intoarce un telefon. Nu te mai lua dupa ce vezi in filme. Aceea teorie din romance-urile de pe marile ecrane, potrivit careia trebuie sa astepti cel putin trei zile pana sa dai un semn, nu mai este de actualitate. Traim in secolul rapiditatii, si la fel ca si tine, si pretendentul tau poate avea un program incarcat, care nu i-ar permite sa stea sa-ti dea tie lectii de bune maniere . 


2 Sa-ti respecti promisiunile


Arata tot timpul ca esti un om de cuvant. Daca ati programat o intalnire, nu o contramanda sub nicio forma. Poate doar daca te suna Brad Pitt cu 10 minute inainte si te cere de nevasta. Este foarte important sa-i dai de inteles ca se poate baza pe tine. Un om de incredere este un om de cuvant. Astfel ca, daca v-ati facut un program, ai grija sa-l respecti.


3 Sa-l lasi pe el sa faca primul pas


Probabil ca ti se pare deja de moda veche, dar in continuare, in ADN-ul barbatiilor sta inscris cu litere de-o schioapa: VANATORI. Astfel, ascunde-ti bine latura ta feminista, ia-ti privirea de „caprioara pierduta in spatiu” si lasa-l pe el sa preia initiativa. El trebuie sa te sune primul, el trebuie sa te scoata primul in oras. Aceasta este o regula nescrisa care trebuie respectata. Daca crezi insa ca este timid si ai impresia ca va dura un secol pana sa faca o miscare, poti sa-i dai un mic impuls. De exemplu, invita-l la petrecerea pe care o organizezi dar lasa-l pe el sa te invite la dans.


4 Sa lasi trecutul in trecut


Asta inseamna: „fara discutii despre fosti”. Nu vrei sa ai batai de cap inutile. De obicei barbatii se tem de prezenta fostului in viata partenerei lor, gandindu-se ca inca mai pot exista sentimente care sa afecteze relatia prezenta.


5 Sa fii entuziasta


Implica-te in discutii, cere-i sfaturi, fii atenta si entuziasta la vorbele lui. El trebuie sa fie punctul tau de interes si nu barmanul acela dragut care va serveste. Foarte important, atunci cand iti vorbeste pastreaza contactul vizual, ii vei da de inteles ca ii esti alaturi nu doar cu prezenta ci si cu mintea.


6 Sa nu bei


Pot fi foarte tentante cateva paharele de vin inainte sau in timpul unei intalniri  cu un tip pentru a te relaxa. Insa asta nu inseamna ca presupun si ceva sexy. Incearca sa te limitezi. Poti bea un pahar, maxim doua de alcool dar nu mai mult. Pana la urma trebuie sa-ti pastrezi mintea limpede, sa te concentrezi si sa fii atenta la toate amanuntele intrevederii. Mai mult de atat, imaginea unei femei bete care abia isi mai gaseste cuvintele nu este deloc atractiva in mintea unui barbat... niciodata.


7 Sa nu fi materialista


Nu-i cere bani. Pana la urma este un potential iubit, nu banca ta de imprumuturi. Daca iti ofera el un cadou, este frumos sa accepti. Insa nu-l lasa niciodata sa-ti dea bani. Pana la urma nu vrei sa-i dai senzatia ca te intretine. Chiar daca la inceput va gandi ca te ajuta platindu-ti facturile sau chiria, ulterior se va simti ca si cum ti-ar plati de fapt afectiunea.
 


8 Sa te porti ca o adevarata lady


Fii politicoasa. Obisnuieste-te sa spui „te rog” si „multumesc”. Nu injura si nici nu sta cu picioarele labartate ca baietii. Majoritatea barbatilor prefera femeile curtenitoare, bine crescute si ingrijite. Binenteles, asta nu inseamna sa-l lasi sa te astepte trei ore pana termini tu cu machiajul. I-ai da de inteles ca nu pui pret pe timpul lui. Nu e o atitudine potrivita pentru o doamna.


9 Sa arati apreciere si admiratie


La fel ca in cazul femeilor, si barbatii adora sa fie complimentati. Tine minte lucrul acesta. Ai putea, dupa o luna in care va tot vedeti, sa-l surprinzi cu un gest frumos prin care sa-i arati aprecierea ta. Prepara tu cina sau daca stii ca este innebunit dupa o anumita ciocolata, ofera-i-o cadou cand va intalniti urmatoarea data.


10 Sa nu cazi din prima seara


Saruturile, imbratisarile sunt OK. Dar nimic mai mult. Ia-o mai bine usor, implica-te mai  intai in relatie si dupa aceea alege sa faceti sex. Un schimb de favoruri sexuale inainte ca relatia in sine sa ceara lucrul acesta va duce la innabusirea ei inainte de a incepe de fapt.

 

11 Sa te feresti te mesajele instant


Nu mai sunteti la scoala, ca atare inceteaza sa tot trimiti bileletele... chiar daca sunt virtuale. Daca faci lucrul acesta, sansele ca el sa te sune in loc sa pastreze o relatie virtuala cu tine sunt mai mari. Tine minte, o femeie se indragosteste prin auz, nu prin vaz. Si atata vreme cat auzul tau este inca in parametri normali , stai departe de computer. Indeparteaza-te de zona chat-ului si paseste in viata reala. 

 

Esti singur/a, ai peste 35 de ani si iti cauti jumatatea? Creaza-ti profil pe dating.acasa.ro - site adresat persoanelor de peste 35 de ani.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului