Dragoste

#femei #barbati #atractie

Ce trasaturi cauta femeile atragatoare la un barbat

Ce-si doresc cu adevarat femeile? Intrebare care i-a chinuit pe barbati de-a lungul istoriei are un raspuns mai simplu decat cel la care te astepti.

Expertul in dating David DeAngelo a identificat, pentru AskMen.com, zece factori care sunt cheia unei atractii sincere. Banii si aspectul fizic nu au intrat in topul calitatilor cautate de femeile atragatoare.

Afla care sunt lucrurile dorite de femeile atragatoare atunci cand isi cauta un partener:

 

10  Inteligenta

 

Inteligenta poate fi foarte atragatoare pentru femei atunci cand este folosita "cu cap". Foloseste-ti inteligenta pentru a-i oferi experiente si idei noi.

Ai grija insa, insotita de o atitudine de superioritate, inteligenta isi pierde rapid farmecul pentru femeile atragatoare.

 

9  Jocul

 

Femeile atragatoare sunt obisnuite cu adoratia barbatilor din jurul lor. Nu le vei impreiona daca nu ii oferi o provocare.

Daca nu ii arati foarte mult interes la inceput, ii vei starni curiozitatea si vei avea mai multe sanse sa ii cuceresti afectiunea decat un barbat care o cauta insistent.

 

8  Atentie

 

Obisnuite cu cadouri si complimente , femeile atragatoare nu mai raspund la acesti stimuli .

Ofera-i, in schimb, atentie si arata-i ca te gandesti la ea. Rochia sexy sau coafura perfecta nu au fost un accident. Ii poti oferi complimente, daca observi detaliile si ii acorzi atentie in contextul potritivit. Astfel, iti vei mari sansele de reusita.

 

7 Generozitate

 

O femeie atragatoare poate fi cu greu impresionata de cadouri scumpe . II poti oferi insa ceva mai pretios, generozitatea ta fata de cei din jur.

Arata-i ca te preocupa soarta celor mai putini norocosi facand munca de voluntariat sau donatii. Daca te poate insoti, pentru a vedea cu ochii ei cum muncesti pentru a-i ajuta pe altii, ai mai bifat un punct pe lista ei de dorinte.

 

6  Pricepere in dormitor

 

Chiar daca o impresionezi cu calitatile tale in cele mai multe situatii, atunci cand ajungeti in dormitor trebuie sa dai dovada de multa pricepere.

Amantii extraordinari se gasesc greu, astfel ca te va aprecia cu siguranta daca ti-ai facut temele. Citeste carti de specialitate, vizioneaza filme "educative" si imbunatateste-ti stilul.

 

5  Romantism

 

Romantismul implica mai mult decat un buchet de flori si o usa deschisa in fata "printesei" tale. Daca vrei sa fii un adevarat print pentru ea, foloseste-ti imaginatia.

Cauta ocaziile in care poti introduce un comentariu poetic, o poveste interesanta sau o interpretare emotionala a unei situatii.

 

4  Dominarea

 

Femeile sunt atrase de barbatii dominanti, care lupta pentru a-si atinge scopurile. O poti impresiona cu aceasta calitate, daca nu o folosesti impotriva ei.

Analizeaza-ti actiunile si nu ii incalca limitele personale, intr-un mod care sa ii sugereze ca nu o tratezi ca pe un egal.

 

3 Clasa

 

Daca arati putina "clasa", folosindu-ti cunostintele si cultura, o vei impresiona cu siguranta. Nu exagera insa si nu deveni plictisitor.

Fie ca e vorba despre cunostintele tale despre vinuri sau filme de arta, arata-i putin din fata ta rafinata si nu vei regreta.

 

2  Simtul umorului

 

Umorul este un afrodisiac puternic. Daca reusesti sa o faci sa rada, esti cu un pas mai aproape de inima ei.

Pentru inceput, daca nu o cunosti foarte bine, evita umorul foarte negru sau sarcasmul. Umorul de situatie sau hazul de necaz te pot ajuta sa depasesti mai usor momentele tensionate. Rasul ii va mentine interesul si iti va da ocazia sa o impresionezi si cu alte calitati.

 

1  Distractie

 

Cele mai atragatoare femei cauta barbati aventurosi, alaturi de care pot incerca lucruri noi si se pot distra.

Scoate-o din rutina si iti va aprecia efortul. Daca reusesti sa ii oferi o experienta placuta de fiecare data cand sunteti impreuna, esti foarte aproape de momentul in care o vei cuceri.

Barbatii previzibili sunt atragatori pentru femeile care cauta un sot. Dar cand vine vorba de o relatie fara atasamente la inceput, distractia este de neinlocuit.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare