Dragoste

#forma piatra # piatra inel logodna #relatie #inel #personalitate #inel de logodna

Ce spune inelul tau de logodna despre tine

Inelul de logodna ascunde secrete interesante despre personalitatea unei femei. Nu degeaba prima intrebare pe care cei mai multi designeri si comercianti de bijuterii o pun unui barbat care vrea sa cumpere un inel este "ce fel de femeie este iubita ta?". Exista un inel de logodna potrivit pentru fiecare persoana in parte. Afla ce tip de femeie esti in functie de inelul pe care il porti!

Inel cu piatra rotunda

Teiatura rotunda a diamantului sau pietrelor pretioase denota o personalitate traditionalista sau clasica. Esti o familista convinsa si crezi din rasputeri in institutia casatoriei. Iti place sa faci totul "ca la carte" si urasti spontaneitatea.

Inel cu piatra cubica

Daca preferi inelele de logodna cu piatra cubica, esti o persoana pretentioasa, usor sofisticata, care preferi intotdeauna sa iesi din anonimat atat prin stilul vestimentar pe care-l adopti, cat si prin comportament.

Inel cu piatra in forma de para

Daca inelul tau are o piatra in forma de lacrima, esti o persoana independenta, extravaganta, dar totodata romantica. Esti echilibrata. Crezi in povestile cu final fericit, dar ramai totodata cu picioarele pe pamant. Iti plac nuntile moderne, cu accente sic, dar care ascund in spate o poveste magica.

Inel cu piatra in forma de inima

Forma pietrei alese spune totul despre tine: esti o romantica desavarsita si crezi cu tarie in ideea "fericiti pana la adanci batraneti". Esti o fire jucausa, copilaroasa si foarte sociabila si nu concepi sa nu ai o nunta de vis, ca in cele mai frumoase povesti sau basme.

Inel cu piatra in forma de romb

Daca ai pe deget sau preferi un inel de logodna cu piatra in forma de romb, esti o persoana puternica, cu o personalitate dominanta si impunatoare. Esti eleganta si rafinata si stii intotdeauna ce vrei. Esti sigura pe tine si ambitioasa, iar nunta va fi, cu siguranta, o prelungire a propriei tale personalitati.

Inel cu piatra ovala

Daca pe inelarul tau si-a facut loc un inel cu o piatra ovala, esti o fire calda, afectuoasa, puternic implicata in orice proiect, indiferent ca este personal sau profesional. Te caracterizeaza veselia si bunul gust si reusesti sa te faci placuta in orice anturaj.

Surs foto: goldenet.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare