Dragoste

#cuplu #partener #iubit #relatie #prieten #probleme cuplu

Ce sa faci cand iubitul te ignora! Cele mai bune metode de a iesi din impas

"Prietenul meu ma ignora" este ceva ce multe femei isi spun la un moment-dat intr-o relatie. In timp, dinamismul relatiei se poate schimba si barbatul cu care esti poate incepe sa nu iti mai dea atentia cu care te-ai obisnuit.

Iti spune ca te iubeste, dar actiunile lui indica altceva. Deci ce este de facut intr-o situatie ca asta? Sa pui capat relatiei este una dintre optiuni, dar daca iti iubesti cu adevarat prietenul, este de preferat sa incerci sa mentii relatia. Exista cateva lucruri simple pe care le poti face si care il vor determina pe iubitul tau sa te aprecieze chiar mai mult decat inainte.

1. Primul instinct atunci cand simti ca prietenul te ignora este sa discuti cu el despre asta. Femeile stiu ca barbatii se simt incomod cand vine vorba sa discutati despre sentimente. Majoritatea devin defensivi si incearca sa vina cu scuze viabile pentru comportamentul lor, cum ar fi ca au probleme la serviciu, sunt foarte ocupati cu munca sau ca au dificultati in viata sociala sau in familie. Sa discutati despre probleme este o parte foarte importanta in orice relatie, dar in situatia in care iubitul este distant, cel mai bine este sa treci la actiune.

2. Daca simti ca prietenul te ignora, gandeste-te ca e posibil sa nu-ti acorde atentia cuvenita pentru ca tu ii permiti asta. Probabil ca ii esti recunoscatoare pentru fiecare mic gest si te multumesti cu putin, iar asta nu a trecut neobservata. Barbatii iau lucrurile ca atare si in momentul in care prietenul tau a sesizat ca te multumesti cu cat iti ofera, nu s-a mai obosit sa-ti acorde mai mult.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare