Dragoste

#film de dragoste #film romantic #erotic #gen erotic #paintball #nunta #masaj #spa #lenjerie intima #joc #jocuri cuplu #jocuri #dragobete

Ce sa faceti impreuna de Dragobete

Ai inceput sa te gandesti deja la ce o sa faci cu partenerul tau de Dragobete ? O cina romantica in oras, un concert sau o excursie la munte? Daca nu ai timp pentru toate acestea sau vrei sa iesi din obisnuit, atunci opteaza pentru detaliile care fac diferenta. Iata cateva idei pe care le puteti pune in practica de Dragobete.

 

1. Stabiliti o intalnire cu un fotograf si realizati niste poze profesioniste. Acesta poate deveni un fel de “traditie” a voastra.

2. Intrati intr-un magazin de lenjerie intima si alegeti-va, unul pentru celalalt, cateva articole… incendiare.

3. Mergeti impreuna la un spa sau la un salon de masaj si lasati-va rasfatati.

4. Scrieti impreuna pe o foaie de hartie cat mai multe idei romantice. Taiati-le in biletele si puneti-le pe toate intr-un borcan. Rezervati-va apoi timp in fiecare weekend pentru a indeplini una dintre ideile romantice.

5. Alcatuiti impreuna liste cu motive pentru care va iubiti.

6. Invitati-va prietenii si jucati-va jocuri pentru indragostiti.

7. Petreceti ziua in compania aparatului de fotografiat. Luati-va cat mai multe poze impreuna, afara, in parc, in casa, pe malul unui lac. Rugati, de asemenea, pe cineva, sa va faca poze impreuna. Alegeti apoi cea mai frumoasa poza si inramati-o.

8. Daca sunteti deja cu gandul la casatorie, petreceti Ziua Indragostitilor planificandu-va nunta. Alegeti-va hainele, locatia unde v-ati dori sa aiba loc petrecerea, tortul, tema nuntii etc. Tot ce trebuie sa faceti este sa petreceti timp in fata computerului sau sa achiztionati niste reviste de specialitate. Alcatuiti un dosar cu ideile voastre preferate.

9. Organizati un picnic in sufrageria voastra. Asezati-va pe o patura, beti vin si mancati sandwichuri. Discutati despre momentele frumoase petrecute impreuna sau faceti-va planuri de viitor.

10. Dansati! Asezati lumanari prin toata camera, alegeti melodiile voastre preferate si lasati-va purtati de ritmurile acestora. Acum este momentul pentru a va imbraca in hainele pe care le purtati de obicei doar la o seara mai speciala.

11. Jucati o partida de paintball . Chiar daca pentru o femeie, acest suport nu este chiar cel mai romantic din lume, barbatii prefera lucrurile mai active. Si ce poate fi mai sexy decat o fata cu o arma in mana?

12. Urcati-va in masina si iesiti in afara orasului pentru cateva ore de relaxare. Dati drumul la muzica si conduceti pe un drum neaglomerat. Daca este posibil, opriti-va sa admirati apusul de soare impreuna.

13. Cititi impreuna o carte din genul erotic: Kamasutra , despre masajul erotic etc. Nu ezitati sa va lasati dusi de val.

14. Savurati impreuna o ciocolata. Atentie insa! Nu aveti voie sa va folositi mainile!

15. Inchiriati o camera la un hotel si pretindeti ca sunteti turisti. Comandati room-service si rasfatati-va cu o sticla de sampanie.

16. Planificati-va o vacanta sau un weekend impreuna. Alegeti-va destinatia, cautati poze sugestive, alcatuiti o lista cu obiectivele turistice pe care doriti sa le vizitati, mancaruri si bauturi traditionale. Rezervati-va biletele de avion (daca este cazul) si locurile la hotel sau la o pensiune.

17. Alcatuiti un album cu pozele voastre preferate. Completati-l cu comentarii personale.

18. Faceti noaptea alba si vizionati filme clasice de dragoste. Nu uitati de popcorn, lumina difuza si o patura pe care sa o impartiti impreuna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului