Dragoste

#femei #barbati #dileme barbati

7 lucruri pe care barbatii nu le inteleg despre femei

Barbatii s-au plans dintotdeauna ca gandirea femeilor este un mister pentru ei. Exista cateva lucruri pe care reprezentantii sexului tare nu le vor intelege niciodata despre partenerele lor, nu neaparat din lipsa de vointa, ci mai degraba din pricina viziunii diferite despre viata.

Iata care sunt cele mai banale dileme care ii intriga pe barbatii de pretutindeni si care, in ochii lor, isi gasesc cu greu raspunsurile.

De ce isi schimba femeile poseta

Barbatilor li se pare atat de obositor si inutil ca, la fiecare cateva zile, femeile isi muta toate lucrurile dintr-o geanta in alta, incat nu pot intelege necesitatea de a avea mai multe posete. Orice argument de ordin estetic nu este niciodata suficient in fata unui barbat.

De ce probeaza femeile (aproape) toate hainele dintr-un magazin

Chiar daca le place sau nu culoarea sau chiar daca este destul de evident ca marimea este fie prea mare, fie prea mica, femeilor le place sa probeze tot ce le pica in mana in materie de vestimentatie. Acest fenomen ramane un mister pentru barbati, care nu rezista mai mult de o jumatate de ora la cumparaturi.

De ce nu merg niciodata singure la toaleta

Desi nu inteleg logica shoppingului cu prietenele, barbatii pot accepta asta. Insa mersul "in turma la toaleta" este un subiect ce ii depaseste complet.

Ce vorbesc femeile la telefon ore-n sir

Comunicarea lor simpla si cu scopuri precise ii impiedica pe barbati sa inteleaga despre ce pot vorbi femeile atat de mult timp cu prietenele lor, mai ales daca s-au vazut recent.

De ce exista un cleste pentru gene

Din punctul de vedere al unui barbat, aceasta ustensila arata precum o arma periculoasa, cu ajutorul careia te-ai putea feri de raufacatori.

Ce tot fac doua ore in baie inainte de culcare

Barbatii nu isi pot explica in ce fel pierd femeile timpul inainte de culcare, doar pentru a se baga in pat in aceeasi stare in care sunt si ei, fara atat de mult efort: curate, necoafate, fara machiaj si imbracate in pijamale.

De ce femeilor le place sa vorbeasca dupa ce fac sex

Barbatii se simt epuizati dupa astfel de activitati ce implica intimitate si efort fizic: tot ce isi doresc dupa aceea este un somn bun. Dorinta femeilor de a vorbi dupa sex li se pare barbatilor complet nejustificata.

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare