Dragoste

#femeia moderna #relatii #barbati

Ce isi doreste femeia moderna de la un barbat

Ai observat pe strada femeile din jur, le-ai catalogat, le-ai pus note de la 1 la 10. Te-ai gandit vreodata ca femeile moderne fac acelasi lucru? Ca si lor le trece prin cap sa catalogheze, sa puna o nota, sa priveasca ridicand din sprancene un barbat care trece pe langa ele?

Cu siguranta ca esti interesat ce tip de barbat adora sa priveasca sau sa aiba langa ea femeia acestor timpuri, nu-i asa? Specialistii au facut diferite sondaje de opinie, au pus doamnele sa completeze chestionare si asa au ajuns la un rezultat destul de interesant: femeia moderna prefera un barbat cochet, chic, care tine la igiena proprie si care stie care sunt trendurile in moda masculina.

Iata cateva lucruri pe care o femeie le doreste de la un reprezentant al sexului masculin:

  • Aspectul fizic foarte bine pus la punct. Nu trebuie neaparat sa ai patratele pe abdomen, ci sa nu ti se reverse burta peste pantaloni si sa nu se crape camasa la piept. Evident ca nu va iubi kilogramele tale in plus, dar nu va face caz din aceasta cauza daca ai grija ca aspectul tau fizic sa fie unul ingrijit;

 

  • Igiena personala este vitala in orice relatie. Probabil ca ai observat si ai strambat nasul cand in autobuz sau in supermarket ai trecut pe langa acea persoana care miroase puternic a transpiratie si aduna in hainele repurtate, greutatea unei zile pline. Evident ca, femeile moderne nu-si doresc asa ceva langa ele. Sapunul si apa sunt la indemana oricui. Nu este vorba decat despre grija fata de curatenia personala. Nu trebuie sa investesti in parfumuri scumpe, atat timp cat igiena personala de baza nu este ceva necunoscut pentru tine si, mai mult de atat, face parte din tabieturile tale zilnice, fara exceptie!

 

  • Moda conteaza. In ziua de astazi, femeile sunt tot timpul in ton cu ultimele trenduri in materie de fashion, asa ca, prefera barbatii care stiu sa se imbrace foarte bine, care imbina culorile intr-un mod placut si se imbraca potrivit varstei din buletin. Asadar, un barbat modern trebuie sa aiba in sifonier un costum elegant, cateva cravate barbatesti din colectia Massini, o camasa alba, chiar o palarie. Un look chic nu poate fi obtinut fara putina bataie de cap;

  • O tunsoare moderna. Nu uita sa iti tunzi parul de fiecare data si sa il speli, chiar daca e scurt si consideri ca nu este nevoie. Adopta un stil in conformitate cu timpurile, nu il tunde prea tinereste, pentru ca vei arata ridicol si tine cont de varsta. Daca nu te pricepi, atunci poti solicita alte pareri in acest sens pentru a obtine rezultatele cele mai bune;

 

  • Sa te exprimi intr-un mod elegant. Acest aspect este vital daca vrei sa te placa fetele. Lasa acasa cuvintele triviale, citeste cu atentie codul bunelor maniere, intreab-o iar pe mama daca nu esti sigur cum sa te porti frumos. Indiferent de locul in care te afli, trebuie sa stii ca o femeie te va remarca nu doar dupa aspectul fizic, ci si dupa ce scoti pe gura cand o deschizi. Uneori, degeaba ai fizic impresionant si doi ochi albastri fabulosi, daca spui o gramada de prostii.

In concluzie, femeia de astazi vrea alaturi un barbat frumos, bine educat, ingrijit, care se pricepe la moda si nu o face de ras cand iese cu el in lume.

Surse foto: Shutterstock.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii