Dragoste

#relatie de dragoste #prima intalnire

Ce faci cand ea te ignora

Daca partenera ta te ignora, inseamna ca refuza comunicarea si, prin urmare, aveti o problema de rezolvat. In functie de starea relatiei voastre, sunt mai multe lucruri pe care le poti face pentru a rezolva aceasta situatie.

1 Ignorat de la prima intalnire

Daca se intampla sa fii ignorat inca de la prima intalnire, inseamna ca nu mai este cazul sa insisti. O prima intalnire este, prin definitie, un eveniment in care doua persoane ies impreuna pentru a incerca sa se cunoasca si sa vada daca exista compatibilitate.

Acest proces de cunoastere are la baza atentia pe care fiecare o acorda celuilalt. Prin urmare, sa fii ignorat de la bun inceput nu este deloc un semn bun. Decat sa te enervezi ca ea prefera sa vorbeasca la telefon tot timpul sau ca si-a chemat o prietena fara sa te anunte si ii acorda ei toata atentia, mai bine ii spui politicos "Multumesc, a fost amuzant. Acum trebuie sa plec. Noapte buna".

2 Ignorat in primele luni de relatie

Inceputul unei relatii ar trebui sa fie o perioada frumoasa, in care amandoi sunteti dornici sa petreceti timp impreuna. Daca, in schimb, ea nu te suna aproape niciodata si spune ca nu are timp sa va vedeti, poate fi un semnal ca s-a razgandit cu privire la voi si vrea sa se retraga.

Pe de alta parte, partenera ta poate fi o tipa timida sau orgolioasa, careia nu-i place sa faca primul pas asa ca asteapta de fiecare data sa o inviti tu undeva. Incearca sa vorbesti cu ea pentru a-i afla motivele. Daca ti se pare, insa, ca inventeaza scuze pentru a rari intalnirile sau ca se poarta ca si cum nu are deloc nevoie de tine, este mai bine sa pui capat si sa mergi mai departe.

3 Ignorat cand sunteti de mai mult timp impreuna

Cand aveti deja o relatie de ceva vreme, cel mai probabil iti vei da seama singur care este motivul pentru care ea a incetat sa mai vorbeasca cu tine la fel de mult ca inainte. Intr-o astfel de etapa a relatiei, o cunosti destul de bine pentru a sti daca este sincera sau nu.

Cu toate acestea, uneori oamenii sunt atat de implicati incat nu mai reusesc sa vada lucrurile realist. Asteapta pana cand te cauta ea, chiar daca trec cateva saptamani. In felul acesta ii vei transmite un mesaj puternic, aratandu-i ca poti trai foarte bine si fara ea. O astfel de atitudine ii poate da de gandit partenerei tale si poate va provoca o decizie definitiva.

4
Te ignora intr-o situatie si iti acorda atentie in alta

Uneori, femeile se comporta diferit in functie de locul in care se afla sau in functie de circumstante. Oricum, intr-o relatie sanatoasa, ar trebui sa te bucuri de atentia partenerei tale oriunde sunteti impreuna. Daca comportamentul ei fata de tine este schimbator, este cazul sa ai o discutie pentru a afla despre ce este vorba.

5 Te ignora de cand ati devenit parinti

Multe femei sunt epuizate de rolul de mame si ajung sa se distanteze de sotii lor. Daca ea nu s-a mai asezat seara demult langa tine, sa te intrebe cum ti-a mers la serviciu, daca refuza sa faceti dragoste si este rece cu tine, poate ca are nevoie de ajutor in cresterea copilului. Odata ce isi recapata echilibrul, isi va aminti ca este si femeie, nu doar mama si ca tu esti o persoana vitala in viata ei.

Sursa foto : sagedatingreviews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului