Dragoste

#tendinte #sex #romantism #orgasm #facebook #jucarii sexuale #fantezii

Care sunt tendintele romantice si sexuale ale lui 2013

Nu da cu piciorul relatiei voastre doar pentru ca monotonia v-a stirbit adrenalina din intimitate. Daca simti ca trebuie schimbat ceva, inspira-te din tendintele romantice si sexuale ale anului 2013. De la relatiile romantice incepute pe Facebook si jucariile sexuale, pana la orgasmul obtinut la sala de fitness, afla ce se mai poarta in materie de romantism si de sex in 2013.

Antrenamentul orgasmic

Cel mai nou trend in materie de sex este antrenamentul orgasmic, in engleza numit si "coregasm". Potrivit unui studiu realizat de Institutul Kinsey, 45% dintre femei spun ca au experimentat la sala de fitness cel putin un tip de exercitiu care le-a indus placere intensa sau chiar orgasm.

Folosirea jucariilor sexuale si a rolurilor in dormitor

2013 este anul in care lasi pudoarea deoparte si descoperi cu adevarat placerile sexuale. Rolurile, jocurile in care tu esti stapana ori, dimpotriva, sclava lui sunt din nou la moda.

Dovada este succesul trilogiei lui E.L. James - "Fifty Shades of Grey" - care s-a vandut in peste 65 de milioane de exemplare in intreaga lume, inspirand cativa producatori sa realizeze si sa puna in vanzare jucarii erotice intocmai ca cele din carte.

Oferirea de sfaturi online despre iubire

O cearta cu iubitul, o vorba rastalmacita sau motivele pentru care v-ati desparit. Internautii au decis ca este timpul sa nu-si mai plictiseasca prietenii cu problemele din relatia intima si sa le expuna in mediul virtual.

Daca incerci tehnica, vei constata cu surprindere cate sfaturi poti sa primesti de la "intelepti" cu veleitati de consilieri de cuplu.

Acordarea unei a doua sanse

Asa cum multe persoane publice o fac, de ce nu ai face-o si tu? De la staruile de peste Ocean si pana la vedetele autohtone, anul acesta este anul "impacarii". Potrivit unui studiu match.com, 50% din femei au dat o noua sansa fostului si 27% din tinerii pana in 25 de ani s-au impacat de cel putin 3 ori cu ex-ul.

Gaseste-ti iubirea pe Facebook

Pe langa interactiunea virtuala pe care o ofera membrilor sai, Facebook-ul a devenit sursa de inspiratie pentru site-uri de intalniri, care se folosesc de celebra platforma pentru a creste sansele de reusita in a-i indragosti pe membrii sai.

De exemplu, Grouper ofera intalniri de grup, insa inainte de a pune trei baieti sa se intalneasca cu trei fete, site-ul le verifica profilul de pe Facebook, pentru a fi siguri de compatibilitatea acestora.

Sursa foto:lifestyle.ca.msn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii