Dragoste

#inselat #relatie #semne ca te insala

Care sunt adevaratele semne care iti arata ca te insala!

Inselatul este o dovada a faptului ca cel de langa tine a renuntat sa mai spere, sa isi mai doreasca si sa se mai straduiasca sa obtina mai mult de la relatia voastra sau sa o salveze.

Cauzele inselatului pot fi multiple, insa asta nu inseamna ca vina apartine si altcuiva, in afara celui care tradeaza. Foarte multe relatii se deterioreaza in timp, iar acest lucru poate duce la privarea partenerului de intimitate, de comunicare sau chiar de sprijin, lucruri esentiale pentru bunul mers al unei relatii.

In momentul in care incepi sa te intrebi daca partenerul tau te insala, exista cu siguranta o problema nedescoperita inca. Iata care sunt adevaratele semne care iti pot confirma banuielile de tradare, evidentiate de psihologi.

1. Absenta lui in viata ta

Daca partenerul tau este tot mai putin comunicativ, isi petrece foarte mult timp in fata laptopului sau cu telefonul in mana, daca a inceput sa intarzie de la serviciu sau sa lipseasca sub tot felul de pretexte de acasa, ar trebui sa iti pui intrebari. Iar daca in momentul in care ii adresezi intrebari referitoare la aceste schimbari, devine irascibil si agresiv, este clar ca are ceva de ascuns.

2. Lipsa rabdarii partenerului

Reactiile partenerului tau au devenit tot mai impulsive si mai defensive? Nu mai raspunde cu calm la intrebari, ci se victimizeaza si te acuza ca nu ai incredere in el? Daca acest lucru se intampla si in relatia ta, s-ar putea ca iubitul sau sotul tau sa-si fi gasit pe altcineva.

3. Tendinta lui de a te acuza si invinovati

Persoanele care insala isi cauta mai mereu justificari si incearca sa il scoata pe celalalt vinovat pentru faptele lor. Atunci cand partenerul tau te acuza ca ai devenit posesiva sau paranoica doar pentru ca ii pui niste intrebari de bun simt, este clar ca vrea sa se simta mai putin vinovat pentru faptele sale si sa iti atribuie tie intreaga culpa pentru disfunctionalitatea relatiei voastre.

4. Indiferenta

In momentul in care partenerului tau nu ii mai pasa de nimic din ceea ce ii spui si nimic din ceea ce vi se intampla nu pare sa il mai afecteze, a ajuns in stadiul in care relatia voastra nu mai inseamna nimic pentru el.

5. Convingerea lui ferma ca nu va potriviti

Daca partenerul tau a inceput sa se concentreze foarte mult pe sublinierea diferentelor dintre voi, relatia voastra il face sa se simta nefericit, iar acest lucru va degenera in dorinta lui de a cauta pe cineva care il face sa se simta apreciat si important. Asigura-te ca nu a facut-o deja!

Sursa foto: nypost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare