Dragoste

#nunta #cursuri dans #dansul mirilor

Care este cel mai frumos cantec pentru dansul mirilor?

Pofticiosi din fire, trebuie sa recunoastem ca de cate ori suntem invitati la o nunta, gandul ne poarta imediat la mancare...si mai putin la dansul mirilor. Insa acesta din urma este elementul de rezistenta care va ajunge de altfel sa-i prinda in mrejele sale nu doar pe miri, ci si pe fiecare dintre voi, atunci cand veti avea norocul sau nenorocul sa va numarati printre invitati.


Invitati? Zic bine...insa daca de asta data, cei in cauza, preocupati de gasirea celui mai emotionant dans, sunteti chiar voi? Ca poate, satui pana peste cap de atata burlacie, a venit momentul sa va orientati inspre valsul mirilor. Asta dupa ”popasul” obligatoriu pe la ofiterul starii civile...


De unde aceasta ”moda” a primului dans?

Tendinta dansurilor ”surpriza”, denumirea data pentru dansul mirilor, a fost lansata in Statele Unite si nu i-a trebuit mult sa fie ”exportata” si pe ”batranul continent”, dupa care si in tara noastra. Ca doar noi ”adoptam” de toate, in speranta sa fim si cu al doilea pas printre occidentali.

Si pentru ca tendintele acestui nou ”obicei” sa fie primite cum se cuvine, au luat nastere scolile de dans orientate catre ”moda” mirilor de dincolo de ocean. Scolile noi sau mai vechi, pentru a tine pasul cererilor formulate de catre cei dornici sa-si intemeieze o familie, nu au stat mult pe ganduri. Si aproape peste noapte, si-au introdus in portofoliul de servicii, si categoria cursuri de dans nunta.

Fondatorii scolii Stop&Dance stiu foare bine ”cu ce se mananca” aceasta ”specialitate”. O vor sti si aceia dintre voi care vor da o tura prin saile de dans, pentru a-si cunoaste mai bine viitorii potentiali instructori pentru dansul mirilor.


Cum sa alegeti coregrafia pentru dansul mirilor?

Cu talent sau mai putin, nimic nu e pierdut o data ce va inscrieti la cursuri de dans nunta. Oricare ar fi pretentiile voastre si ale invitatilor, un bun coregraf va reusi sa faca minuni, transformandu-va in cei mai performanti ”artisti ai scenei”...macar in aparenta.

Insa pentru ca aceasta ”minune” sa devina realitate, pe langa o scoala de dans si un foarte bun coregraf pentru dansul mirilor, aveti nevoie si de cea mai potrivita ”bucata” muzicala. Poate ca este ”detaliul” care va salva aparentele atunci cand abilitatile voastre de dansatori se vor dovedi a fi absente.


Care este dansul mirilor ce va caracterizeaza?

Partitura este cea care va vorbi despre VOI ca pereche, fiind la urma urmei un fel de caracterizare muzicala a legaturii ce va uneste si chiar a personalitatii voastre.


Clasicul vals pentru perechile clasice, de moda veche

Valsul mirilor este si va ramane mereu dansul tipic, insa desi in aparenta pare simplu, are nevoie sa fie studiat la cursurile de dans. Intrucat nu este suficient sa deprindeti cateva piruete sau sa va invartiti pe intregul ring de dans. Valsul mirilor poate fi alegerea perfecta pentru o nunta formala, pentru situatiile in care trebuie respectata eticheta.


Provocatorul tango pentru ”profesionisti”

Tangoul poate fi o alta alegere specifica, insa daca valsul vi se parea ”elevat” ca dificultate, tangoul poate fi interpretat drept un dans academic, perfect pentru dansatorii profesionisti sau pentru cei cu talentul in exces. Si in cazul acestuia, veti avea nevoie de cateva ore la cursurile de dans nunta, deoarece nu este suficient sa va invartiti printre ”nuntasi” cu dintii intr-o floare.


Zgomotosul disco-dance pentru nostalgicii ”amatori”

Nostalgia anilor 1990 v-a luat-o inainte acaparandu-va cu notele disco ce au facut furori la vremea lor chiar si prin discotecile autohtone? Pentru dansul mirilor este o solutie nu doar distractiva si plina de energie, ci si una adecvata perechilor mai putin familiarizate cu dansurile de societate.


Acordurile lente pentru cei mai romantici

Daca va numarati printre incurabilii romantici ai ultimului mileniu, orice piesa lenta vi se va potrivi ca o manusa. Este suficient sa va alegeti cantecul preferat si sa va impresionati invitatii miscandu-va liber. Si ca sa le dovediti tuturor cat sunteti de indrazneti, puteti ”accesoriza” partitura aleasa, cu o coregrafie complexa invatata la cursurile de dans nunta.

Sa incepem asadar cu totii sa-i facem loc distractiei si lasand deoparte monotonia nuntilor invechite, sa dam o tura pe Google pentru a ne gasi o scoala de dans.

Insa daca vreti ca ”ziua voastra” sa fie una de neuitat, pastrez propunerea scolii de dans, mentionata anterior. Scoala de dans Stop&Dance poate deveni cea mai buna sursa de inspiratie a voastra pentru a va alege cantecele si dansurile preferate. Totul incepe o data cu inscrierea voastra la ultimele cursuri de dans nunta Stop&Dance.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare