Dragoste

#puzzle personalizat #cadou personalizat #feng shui #cadou #cuplu #masaj erotic #masaj #tango #strip poker #poker #dragobete

Cadouri de Dragobete pentru EL

De Dragobete intampini iarasi probleme cu achizitionarea unui cadou pentru iubitul tau. Te-ai saturat sa alegi clasicul portofel din piele, cana de cafea sau halatul de baie. Daca iubitul tau “gusta” cadourile cu personalitate, atunci lasa-ti imaginatia sa zboare: invita-l subtil la o lectie de masaj erotic, daruieste-i un simbol feng-shui al dragostei sau pariati pe un joc de poker… pe dezbracate.

 

 

Carte despre masajul erotic

Iata un cadou de care va puteti bucura impreuna. Chiar daca iubitul tau nu este innebunit dupa lectura, aceasta nu este genul de carte care sa stea pe noptiera. Poti fi sigura ca partenerul va devora genul acesta de carti si va dori sa puna in aplicare teoria. Gaseste o tema inedita sau care va va stimula sau imbunatati viata sexuala. “Cartea despre masajul erotic” o gasesti in librariile Diverta, la aproximativ 20 lei

 

Simbolurile Feng-Shui ale dragostei

Incearca sa abordezi tema iubirii si din perspectiva Feng-Shui. Magazinele de profil iti pun la dispozitie o gama variata de obiecte care poarta denumirea de “activatori ai dragostei”. Ce inseamna aceasta?  Pentru cei singuri, activatorii dragostei stimuleaza energia pe care fiecare dintre noi o emana, pentru a-si gasi sufletul pereche. Pentru indragostiti, aceste simboluri feng-shui reimprospateaza relatia si aduc impliniri.

Printre cele mai interesante simboluri sunt floarea de lotus in diferite culori, pentru implinirea dorintelor sau noroc in dragoste si ratele mandarine, fiind considerate in limbajul feng-shui drept unele dintre cele mai puternice stimulente. Imaginea reprezinta o amuleta feng-shui, online, la aproximativ 10 lei.

Lenjerie de pat cu inimioare

Daca iubitul tau are simtul umorului, atunci il poti surprinde cu un set de pat cu multe, multe inimioare. Va fi mai mult decat evident ca tot ceea ce iti doresti este sa va cuibariti amandoi printre astfel de asternuturi. Atentie insa! Tine cont de personalitatea iubitului tau. Acest cadou este ideal pentru persoanele mai jucause. Setul din imagine il poti achizitiona online, pentru aproximativ 150 lei

 

puzzle personalizat

Cadourile personalizate reusesc intotdeaua sa fie de efect. De la tricouri si pernute, pana la calendare si accesorii. Imbina utilul cu placutul si opteaza pentru un puzzle inspirat dintr-o poza de-a voastra. Nu iti face griji daca locatia din poza nu este vreun taram exotic.

 

Inainte de a comanda puzzle-ul, opteaza pentru prelucrarea pozei, astfel incat fundalul acesteia sa corespunda cu cel dorit de tine: o cascada impunatoare, un varf de munte, peisaje din orasul tau preferat etc.

Alege piese de puzzle confectionate din lemn, pentru ca rezista in timp mai bine. Iar daca vrei sa oferi intr-adevar o provocare, opteaza pentru un numar cat mai mare de piese. Preturile pentru confectionarea unui astfel de cadou pornesc de la 30 lei. Poti plasa comanda ta online

Cursuri de tango pentru doi

Reaprinde-ti pasiunea cu ajutorul celui mai senzual dintre dansuri: tango. Ofera-i jumatatii tale posibilitatea de a participa la un curs de tango . Impreuna veti descoperi taina unuia dintre cele mai apreciate genuri de dans. In plus, vei observa ca dansul va va dezvolta increderea si practicarea unui hobby impreuna va va apropia si mai mult. Regula de baza a acestui dans: barbatul conduce, iar femeia se lasa dominata.

 

Set pentru Strip Poker

Partenerul tau va fi mai mult decat incantat sa primeasca un astfel de cadou, mai ales de Dragobete. Invita-l la o partida de Strip Poker si achizitioneaza-i si un set special pentru un astfel de joc. Setul din imagine contine carti de joc ilustrate, 48 de cipuri, un ghid cu regulile jocului si o poveste erotica. Il poti comanda online, la aproximativ 80 lei.

Daca nu reusesti sa gasesti un set de Poker asemenea celui prezentat, achizitioneaza-l pe cel clasic si stabileste regulile impreuna cu partenerul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului