Dragoste

#barbat ideal #barbat perfect

Barbatii perfecti au aceste calitati. Daca ai intalnit unul, nu-i mai da drumul

Doamnelor si domnisoarelor, cautarea a luat sfarsit. Pentru ca am gasit barbatul perfect. Cel pentru care merita sa lasi totul si sa il urmezi oriunde ar merge. E exact asa cum ati visat si ceva in plus!

E ambitios

Barbatul perfect e cel care e extrem de dedicat lucrurilor pe care le face, indiferent ca e vorba despre cariera sa ori despre antrenamentele de la sala de fitness. E un tip organizat, ambitios, care isi planuieste totul in detaliu pentru ca nu ii place sa piarda. Toate acestea sunt semnale bune, pentru ca asa iti va fi dedicat si tie.

Vorbeste bine

Una dintre abilitatile pentru care e nevoie de multa munca este discursul coerent si eficient. Cu alte cuvinte, sa nu vorbeasca mult si prost, ci putin si bine. Sa fie capabil sa transmita clar si concis emotii, intentii, ganduri si idei. E o adevarata bucurie sa stai de vorba cu un barbat care detine bine arta conversatiei.

Stie sa asculte

Poate ca mai important decat sa vorbesti bine este sa stii cum sa asculti. Multe persoane considera ca ascultarea este o actiune pasiva, care nu necesita niciun efort. Pentru o femeie, insa, ascultarea este foarte importanta. Necesita un efort din partea barbatului de a retine ceea ce s-a spus, dar e un lucru care conteaza foarte mult.

E bun cu cei din jur

Exista cavaleri si in zilele noastre. Cand asociem cavaleria si cu dragostea, e clar ca vorbim despre barbati care actioneaza intr-un anumit mod fata de femei. Are insa importanta si modul in care un barbat se poarta cu cei din jurul sau. Nici o femeie nu isi va dori să fie cu un barbat care este bun cu ea, dar este nepoliticos sau agresiv cu ceilalti.

Gateste

Ei bine, pentru femei, barbatul perfect e cel care stie sa si gateasca. Cartofi prajiti, pui la cuptor sau omleta, orice e de mancare si are gust bun face dintr-un barbat unul perfect. Cel putin stii ca nu vei muri de foame langa el sau nu veti trai doar cu sandvisuri facute cu mezeluri.

Foto: mama-likes.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului