Dragoste

#partener #partener perfect #barbat matur

Anatomia iubirii: 4 semne ca el este alesul tau

Dragostea este un mecanism complex de stari, sentimente, actiuni, ganduri si idei, iar de multe ori, in tot acest joc al vorbelor si al faptelor, ai tendinta de a cadea in plasa deciziilor nepotrivite. Sa luam un exemplu: de cate ori nu ti s-a intamplat sa fii implicata intr-o relatie si sa fii indecisa daca partenerul tau este cel alaturi de care vrei sa-ti continui viata? Urmatoarele semne te scapa de indoieli si iti confirma faptul ca el este alesul tau.

1. Este matur si responsabil

Barbatii se maturizeaza mai greu decat femeile, dar si cand o fac, devin responsabili si isi asuma deciziile pe care le iau. Daca si partenerul tau actioneaza cu responsabilitate in cele mai multe situatii si se gandeste la binele vostru inainte de orice, inseamna ca este bun pentru o relatie de lunga durata, poate chiar pentru toata viata.

2. Tu esti prioritatea lui

Sunt sanse foarte mari ca actualul tau partener sa fie alesul, daca te considera o prioritate in viata lui. Se gandeste intotdeauna la tine, inainte sa se gandeasca la el? Pune problemele tale pe primul loc, abia apoi incearca sa gaseasca o rezolvare pentru problemele lui? Este alaturi de tine atunci cand treci printr-o perioada mai grea? Inseamna ca ai langa tine un barbat care intruchipeaza perfectiunea, atat cat poate fi ea intruchipata.

3. Te respecta

Respectul este un criteriu esential intr-o relatie fericita, iar, daca partenerul tau iti arata in fiecare zi faptul ca te respecta, inseamna ca este alesul tau. Chiar si atunci cand aveti o discutie in contradictoriu incearca sa te asculte pana la capat, apoi sa-ti aduca argumente, dar fara sa ridice tonul sau sa te insulte? Ei bine, te poti considera o norocoasa, deoarece ai langa tine un barbat care te iubeste cu adevarat.

4. Te ajuta in orice situatie

Partenerul tau te ajuta sa pregatesti cina, te ajuta la curatenie, face cumparaturile, pentru ca tu sa ai timp sa mergi la coafor, plateste facturile, pentru ca tu sa poti iesi cu prietenele tale si te insoteste intotdeauna cand mergi la medic? Ce dovezi mai puternice ti-ar trebui pentru a-ti da seama ca el este alesul tau?

Sigur ca orice barbat are si punctele lui slabe, dar atunci cand te intrebi daca el este alesul sau nu, trebuie sa pui in balanta partile lui bune si cele mai putin bune. Daca primeaza calitatile, inseamna ca il poti considera alesul tau.

Sursa foto:losangelestherapist.me
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului