Dragoste

#despartire #comportament #fost iubit #sociopat #narcisist

Afla daca fostul tau iubit este sociopat sau narcisist!

De multe ori, detaliile fac diferenta! Aveai unele dubii legate de personalitatea iubitului tau, insa acum, odata cu inevitabila despartire dintre voi, el isi arata adevarata fata: minte ca se va schimba, desi nu este la prima abatere, apoi continua sa te raneasca emotional in diverse feluri. Specialistii in relatii afirma ca un astfel de comportament al unei persoane care nu poate trece decent peste o despartire arata ca aceasta are un caracter sociopat sau narcisist! Afla daca si fostul tau se incadreaza intr-una dintre aceste tipologii comportamentale.

Semne ca ar putea fi sociopat

Sociopatii adevarati nu isi pot tine ascuns caracterul un timp indelungat. Tipul lor de tulburare de personalitate antisociala este caracterizat prin minciuni, furturi sau chiar neindeplinirea atributiilor de parinte.

In fapt, psihologii ii numesc maestri ai deceptiilor, fiindca iti castiga usor increderea, dar mai ales iubirea.

Ai fost surprinsa sa afli ca jobul cu care s-a laudat atat de mult nu este de fapt decat rodul unei bogate imaginatii, iar cursurile de master si facultatea absolvita sunt pure inventii? Ai iubit un sociopat!

Mai grav este ca abia acum iti dai seama ca fostul tau a trait in minciuna si a avut un comportament deviant. Bucura-te ca ai renuntat la cel care nu facea altceva decat sa exagereze voit in toate privintele si sa duca o viata de inadaptare sociala!

Semne ca ar putea fi narcisist

Daca fostul tau este narcisist, este in totalitate satisfacut atat de modul lui de gandire, cat si de propriul aspect fizic. Este genul de persoana vanitoasa si egoista, care se pune pe primul plan pe el si abia apoi se gandeste la tine.

Cauta aprobarea ta de fiecare data si avea nevoie de complimentele tale atunci cand ieseati impreuna in oras? Pierdea mai mult timp in fata oglinzii si era mereu nemultumit de felul in care arata? Acestea sunt alte semne ca fostul tau este narcisist.

Ca si sociopatul, el nu are remuscari atunci cand trebuie sa raneasca alte persoane pentru a-si atinge scopul. Pentru el, faptul de a fi parasit echivaleaza cu un esec in existenta lui perfecta, iar pentru acest lucru, orgoliul sau va iesi la suprafata!



Sursa foto: luvhan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare