Dragoste

# infidelitate cuplu #divort #sex #relatii #razbunare

Adulterul: 8 lucruri la care se gandeste barbatul inainte sa insele

Adulterul nu este, din nefericire, un fenomen rar in randul cuplurilor secolului XXI. Tentatiile sunt la tot pasul, iar reprezentantii sexului tare par a fi mai vulnerabili in fata lor. Daca lasi o parte polemica despre cine insala mai mult, barbatul sau femeia, vei descoperi ca mintea masculina functioneaza in alt mod decat cea feminina. Iata 10 lucruri la care se gandeste barbatul inainte sa insele!

Mai multe sondaje efectuate in mediul online de revistele destinate adultilor au cumulat o serie de 10 lucruri la care se gandesc in general barbatii inainte sa insele.


1 "Pur si simplu!"


Prima varianta exprimata de urmasii lui Adam privind gandurile premergatoare adulterului pe care il comit este aceea ca nu se gandesc la nimic, pentru ca infidelitatea nu este niciodata premeditata. Niciun barbat nu spune "o voi insela pe partenera mea", ci se lasa pur si simplu purtat de val atunci cand se iveste o oportunitate.


2 "Ar fi bine sa merite"


Surprinzator, vocea constiintei nu tace in mintea unui barbat inainte sa insele. O proportie covarsitoare de respondenti ai sondajelor de acest tip spun ca se gandesc daca merita sau nu comiterea "pacatului", sperand ca repercusiunile sa incline balanta in extrema pozitiva.


3 "Uitasem de adrenalina sexuala"


Un alt gand care traverseaza mintea unui barbat gata sa isi insele partenera este acela ca uitase de multa vreme de adrenalina sexuala pe care o experimenta in trecut alaturi de iubita oficiala. De altfel, motivul pentru care un barbat se angajeaza intr-o aventura erotica este acela ca nu rezista tentatiei de a resimti "focurile de artificii" disparute in actuala relatie de cuplu.


4 "Oricum ma despart de actuala partenera"


O alta categorie de barbati spun ca s-au gandit, inainte sa insele, la faptul ca oricum relatia de cuplu nu va rezista de-a lungul timpului. Prin urmare, exista si situatia in care cel care comite adulterul este gata sa isi asume riscul unor consecinte devastatoare pentru relatia preexistenta, din prisma faptului ca nu conteaza atat de mult continuitatea ei.


5 "Sunt irezistibil"


Reconfirmarea propriei puteri de seductie este un factor puternic de motivare a celor care dau curs unei aventuri, de aceea primul gand care trece prin mintea barbatilor dornici de admiratie este acela ca sunt irezistibili si capabili, inca, sa cucereasca o femeie.


6 "Nu trebuie sa o scap"


O zicala din batrani spune ca barbatii sunt "vanatori" prin structura lor anatomica, asadar tind sa nu isi mai foloseasca ratiunea atunci cand sunt gata sa prinda o prada atragatoare. In acest caz, instinctul este cel care primeaza.


7 "Nu ma pot controla"


Cand principiile nu mai sunt la fel de influente precum senzatiile fizice, barbatii decid sa profite de oportunitatea unei aventuri sexuale, crezand ca nu se pot controla in aceste conditii.


8 "Vreau sa ma razbun"


Un alt prim gand al barbatului infidel este acela ca trebuie sa se razbune, in situatia in care a fost si el victima incornorarii in trecut. Aceasta este un mod de compensare a frustrarii de a fi inselat, eficienta in multe cazuri, dar in mod clar distrugatoare pentru relatia in cauza.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare