Dragoste

#baieti cuminti #gasire partener #dating #partener #dating online

Adevarul despre baietii cuminti. Iata unde poti sa ii gasesti!

Fiecare femeie viseaza sa gaseasca un barbat bun cu care sa marite, asta chiar daca multe par mai degraba tentate de baietii rai. Si cum cei buni sunt greu de gasit, multe domnisoare au incetat sa-i mai caute. Asta pentru ca nu stiu unde sa-i gaseasca.

Calitatile unui tip grozav

Dar care sunt de fapt calitatile care fac dintr-un barbat unul cu adevarat grozav? Gina Stewart, specialist in datingul online, a enumerat pentru yourtango.com cateva dintre aceste atuuri:

  • nu este un crai sau un afemeiat
  • e interesat de personalitatea ta, dincolo de aspectul tau fizic
  • cauta pe cineva cu care sa impartaseasca valori si obiective comune
  • respecta femeile atat de mult incat nu cocheteaza doar de dragul de a flirta atunci cand stiu ca n-ar avea niciun viitor impreuna
  • e grijuliu
  • cauta sa fie cat mai corect cu putinta

Ce cauta online

Dar unde sunt totusi acesti super-tipi? Raspunsul il da tot Gina Stewart: pe site-urile de dating. Intrebarea urmatoare care iti vine in mod firesc ar fi de ce acolo?

Si tot specialistii raspund. In primul rand, pentru ca in viata reala un tip nu va sti daca esti singura sau nu. Si asta pentru ca de multe ori sunt indusi in eroare. Multe tinere poarta pe inelarul stang un inel, asta desi sunt singure, in vreme ce multe dintre femeile maritate nu poarta nici macar verigheta. Astfel, de ce sa riste sa fie respins? In datingul online el stie ca o femeie e singura si ca si ea este in cautarea persoanei potrivite.

Apoi, online, cei timizi au putin mai mult curaj. Cand folosesc datingul online, ei au ocazia sa porneasca o conversatie interesanta in baza profilului pe care femeia il afiseaza. Pot presupune cel putin ca ceea ce ea spune este adevarat si pot spera ca au interese comune.

Un al treilea motiv pentru care se afla online este ca s-au saturat de jocuri. Sunt oameni care sunt capabili sa ia decizii si sa si le asume si nu pun la indoiala intentiile serioase ale femeii de dincolo de ecranul din sticla.

Si nu in ultimul rand, pe barbatii adevarati ii intalnesti online pentru ca vor sa te cunoasca offline. Sa nu iti imaginezi ca pentru ei este o placere sa stea ascunsi in spatele unui computer, trimitand zeci de mesaje in incercarea de a cunoaste femeia potrivita. Ei sunt acolo pentru ca vor intradevar sa gaseasca o persoana cu care sa isi traiasca viata reala.

Sursa foto: jpompey.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului