Dragoste

#relatii de cuplu #relatie #interes femei

7 sfaturi pentru a mentine interesul unei femei

Nu este greu sa cuceresti o femeie si sa o faci sa se indragosteasca de tine, insa in mod sigur poate fi dificil sa mentii interesul acesteia. Sunt totusi cateva trucuri care vor face orice femeie sa ramana alaturi de tine pe termen lung.


Fii spontan


Sun-o si spune-i sa fie gata de plecare in 20 de minute, fara sa ii dai prea multe detalii, iar apoi du-o la cel mai frumos restaurant din oras sau intr-o excursie de o zi intr-un oras din tara. De asemenea, asteapt-o cu masa pregatita sau trimite-i un buchet de flori la birou. In mod cert toate aceste gesturi o vor cuceri si o vor face sa fie mai interesata si mai indragostita de tine, tocmai cand rutina incepuse sa ii diminueze nivelul de adrenalina in dragoste.


Nu te lasa manevrat


O femeie care incearca sa te manevreze, sa te manipuleze si reuseste, in mod sigur nu va mai fi interesata de tine. Te va considera doar un tip din care poate face orice isi doreste si pe care il poate suna atunci cand are nevoie de ceva. Arata-i ca nu esti un astfel de barba si incearca sa dai dovadata de personalitate atunci cand este cazul. Spune "NU" daca te simti contransa in vreun fel si nu uita ca este anormal sa ii accepti si tolerezi chiar orice.

Femeile vor prefera intotdeauna un barbat cu personalitate, in defavoarea unuia chipes sau instarit, dar fad si incapabil sa isi sustina punctul de vedere.


Sarut-o cu pasiune


Un barbat care saruta bine, in mod cert este unul pasional, pe care orice femeie si-l doreste alaturi. Ai grija insa sa nu exagerezi si sa nu incerci sa o saruti prea apasat sau prea des. Las-o sa isi doreasca tot mai mult. Cu cat vei reusi sa te controlezi mai bine, cu atat iti va fi mai usor sa o cuceresti si sa mentii flacara aprinsa.


Parfumeaza-te


Femeile reactioneaza foarte bine la mirosurile placute. Cu cat ai un miros mai intens, mai reprezentativ, cu atat ea va fi mai atrasa de tine si va incerca sa stea tot timpul in preajma ta. Vei observa ca de fiecare data cand iti va repera parfumul, va inchide ochii, va inspira adanc si te va saruta.


Nu te chinui sa pari altceva


Femeile simt disperarea unui barbat de la distanta. Cu cat vei incerca sa pari altfel decat esti doar cu scopul de a o cuceri, cu atat ea va fi mai tentata sa se indeparteze de tine. Pe de cealata parte, cu cat esti mai relaxat in prezenta ei si cu cat te porti mai natural, cu atat ea va fi mai atrasa si mai interesata de tine.


Stimuleaz-o sa vorbeasca cu tine


Femeilor le place sa vorbeasca. Dar mai mult decat atat, femeilor le place sa vorbeasca si sa fie ascultate cu interes.

Daca tu esti persoana care o asculta si care o determina sa ii povesteasca mai multe si mai des, in mod cert ea te va considera un barbat bun, pe care se poate baza atunci cand are nevoie. Totusi, evita sa te transformi intr-un tip care asculta si nu are niciodata nimic de spus, de completat. Incearca sa cauti un echilibru si sa starnesti dialoguri.


Fa-o sa rada


Daca reusesti sa o faci sa rada, esti pe drumul cel bun. Ea se va simti tot mai atrasa de tine si va incerca sa petreaca tot mai mult timp in compania ta. Poti face orice pentru a o determina sa se amuze, incepand de la bancuri, pana la a spune povesti din copilarie sau adolescenta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului