Dragoste

# semnele unei relatii solide # relatii solide #cuplu

7 semne ale unei relatii solide!

Gesturile mici si semnele aparent lipsite de importanta sunt cele care arata daca o relatie este solida si are sanse sa reziste pentru mult timp. Descopera care sunt semnele unei relatii de lunga durata si afla care sunt sansele sa ramaneti impreuna pentru tot restul vietii.

Atractie puternica

Cuplurile fericite sunt cele in care partenerii se plac reciproc, in care atractia dintre cei doi este la cote maxime. Partenerul tau ar trebui sa iti fie cel mai bun prieten, sa fie persoana fata de care simti atractie puternica si pe care o iubesti, sa fie omul alaturi de care vrei sa iti petreci restul vietii. Intr-o relatie solida, fiecare partener da tot ce are mai bun.

Respect reciproc

Fara respect reciproc intre parteneri nu poate exista incredere, sinceritate, prietenie si intimitate. Respectul este una dintre piesele de baza ale unei relatii solide, de care ambii parteneri au nevoie in egala masura.

Este prima persoana pe care vrei sa o suni

Cand ai o veste buna sau o veste proasta si vrei sa impartasesti aceste lucruri cu cineva, iar partenerul tau este prima persoana pe care o suni, este un semn ca esti intr-o relatie solida sau, in orice caz, relatia voastra este pe drumul cel bun si lucrurile vor lua turnura pe care ti-o doresti.

Nu te judeca

Poti sa fii sincer sau sincera cu partenerul de viata fara sa simti ca te judeca, acesta este un alt semn al unei relatii solide. Nimanui nu ii place sa fie judecat, mai ales de persoana iubita. Atunci cand judeci pe cineva pot aparea resentimente si intr-un final relatia poate ajunge sa se erodeze. Cand partnerii privesc fiecare situatie cu maturitate si toleranta, si accepta diferentele dintre ei, sansele ca relatia sa fie una solida si fericita sunt mai mari.

Nu te plangi prietenilor

Atunci cand nu iti petreci toata noaptea trimitand mesaje prietenilor in care te plangi de partenerul de viata, acesta este un semn ca relatia voastra este solida si evolueaza frumos. Prietenii si apropiatii isi doresc ca relatia ta sa functioneza cat mai bine si atunci cand nu te plangi lor de sufletul tau pereche, acestia isi vor pastra parerea buna despre partenerul tau si te vor sustine pentru ca relatia ta sa fie armonioasa si fericita.

Nu iti doresti sa se schimbe

Se intampla uneori, ca tocmai calitatile care te-au atras initial la partenerul de viata sa ajunga sa te enerveze mai tarziu. Chiar daca pe parcursul relatiei descoperi la cel de langa tine si lucruri care nu iti plac, este important sa nu uiti niciodata ce te-a atras initial la cel de langa tine si care au fost calitatile sale care v-au adus impreuna si nu depune eforturi inutile pentru a-l schimba pe cel de langa tine, pentru ca acest lucru nu se va intampla.

Ii simti lipsa cand nu sunteti impreuna

Te gandesti la partenerul tau tot timpul atunci cand nu sunteti impreuna. Simti nevoia sa ii scrii un mesaj sau sa il suni, doar ca sa il intrebi ce face. Atunci cand pleci intr-o delegatie, te cuprinde tristetea ca nu va veti vedea cateva zile, iar daca partnerul iti raspunde cu aceleasi sentimente, atunci relatia voastra este una solida si menita sa reziste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii