Dragoste

#barbat indragostit #indragostit #relatie de cuplu #cucerire barbat #dragoste barbat

7 lucruri care fac un barbat sa se indragosteasca

O prezenta feminina atragatoare este suficienta pentru stimularea libidoului unui barbat, insa nu este de ajuns pentru a-l face si sa se indragosteasca. Idealul feminin poate sa fie semnificativ diferit de la un barbat la altul, insa exista si cateva lucruri la care toti urmasii lui Adam sunt vulnerabili si receptivi in relatia de cuplu.

In afara de anumite preferinte personale cu privire la femeia ideala, barbatii impartasesc un set de lucruri preferate care ii fac sa se indragosteasca si sa isi doreasca un viitor alaturi de cea care stie sa le ofere.

1 Ii este alimentata stima se sine

Inevitabil, ego-ul masculin joaca un rol important in statusul emotional al unui barbat. Absolut toti reprezentantii sexului tare sunt sensibili la complimente si devin mult mai disponibili sentimental atunci cand le primesc. Daca fiecare gest le este apreciat si reusitele lor sunt scoase in evidenta corespunzator, barbatii sunt cu atat mai predispusi sa se indragosteasca de femeia alaturi de care experimenteaza aceste trairi.

2 I se permite actiunea protectoare

In mod natural, barbatii au instinctul de a proteja femeia de langa ei. Prin urmare, se simt atrasi de partenerele care le dau senzatia ca sunt puternici si capabili sa le protejeze. Asadar, un barbat se va indragosti mai usor de o femeie care nu se teme sa isi arate latura vulnerabila si sa se bazeze pe sprijinul partenerului in orice situatie.

3 I se acorda libertate

Teama de angajament apare deseori in mintea unui barbat aflat la inceputul unei relatii, de aceea libertatea care i se acorda favorizeaza disponibilitatea acestuia de a investi sentimente. Femeile care stiu sa respecte spatiul personal al unui barbat si propria lui identitate in societate, sunt cele care reusesc intotdeauna sa castige dragostea partenerilor.

4 Se simte in largul sau

Planurile de viitor si presiunile de orice fel omoara entuziasmul unui barbat in relatia de cuplu. Atunci cand acesta se simte cu adevarat in largul sau si nu este apasat de stresul unor obligatii de calibru mare, are dispozitia psihica de a se indragosti fara rezerve.

5 Se simte fascinat de partenera

Un barbat se va indragosti la nesfarsit de o partenera de care se simte fascinat in fiecare zi. Fie ca femeia de langa el il surprinde cu gesturi, tinute si planuri noi, fie ca are o personalitate imprevizibila si un dar minunat de a veni cu ceva nou in relatie, ea va deveni cu usurinta centrul universului acestuia.

6 Conflictele se rezolva cu umor

Barbatii implicati in relatii serioase in care conflictele se rezolva cu umor nutresc sentimente mai durabile fata de femeile care stiu sa priveasca viata cu mult amuzament. Reprezentantii sexului tare sunt atrasi de partenere joviale, spirituale si tolerante, care nu adopta intotdeauna o atitudine grava si sobra in diverse situatii dificile.

7 Intalneste o femeie cu calitati materne

Oricat de intrigante si interesante ar fi femeile "fatale", cu viata sociala extravaganta si total dezinteresate de gospodarie, un barbat se va indragosti pentru toata viata de o femeie cu calitati materne. Inconstient, barbatii cauta o partenera capabila sa le ingrijeasca urmasii si sa le transmita mai departe secretul supravietuirii, ca parte a instinctului de perpetuare a speciei pe care il detin.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare