6 lucruri pe care nu le vei recupera niciodata dupa o despartire

Dragoste

#despartire # cuplu despartiore #relatii despartire

6 lucruri pe care nu le vei recupera niciodata dupa o despartire

Detasarea care ar trebui sa urmeze dupa o despartire intarzie cateodata sa apara. Schimbarile sunt numeroase si au loc in mai multe planuri decat cel amoros.



Chiar daca ai reusit sa treci peste despartirea de cel drag si peste separarea propriu-zisa, urmeaza cateva etape mult mai dificile, cum ar fi schimbarea statusului pe Facebook, anuntarea prietenilor, impartirea lucrurilor cumparate impreuna etc.

Iata cateva lucruri pe care nu le vei mai putea lua inapoi, dupa ce relatia s-a terminat:

1. Inelul de logodna

Avand in vedere ca primirea acestuia este ca un acord intre parteneri, ar trebui sa-l dai inapoi, in cazul unei despartiri. Discuta cu fostul tau logodnic despre asta, chiar daca iti doresti sa-l pastrezi. Asta cu exceptia cazului in care este mostenit de la familia lui, situatie in care ar trebui sa i-l inapoiezi fara sa stai pe ganduri.

2. Animalul de companie pe care vi l-ati luat impreuna

Fie ramane la tine, fie ramane la el, indiferent daca este vorba de un caine, de o pisica, de un hamster sau de un pestisor auriu. In orice caz, unul dintre voi nu va mai putea recupera "odorul".

3. Locul vostru preferat

Orice cuplu are un loc preferat. Acesta este legat de primele voastre intalniri, de primul sarut sau de activitatile voastre de cuplu. Nu incerca sa recuperezi acel loc, nu-l vei putea avea doar pentru tine, pentru ca este deja incarcat cu emotiile trecutului vostru comun.

4. Familia lui

Oricat de bine te-ai fi inteles cu parintii, fratii, surorile, verii lui, nu-ti face iluzii ca le vei ramane apropiata dupa despartire. Incearca sa eviti situatiile penibile in care ai putea primi un refuz in legatura cu revederea si da-le spatiul de care au nevoie. La urma urmei, sunt rudele lui, vor avea tendinta sa il sustina pe el dupa despartire, nicidecum pe tine.

5. Secretele pe care i le-ai impartasit

Ati avut incredere unul in celalalt si v-ati impartasit cele mai ascunse ganduri. Nu vei putea retrage ce i-ai spus, nu ai decat sa ai incredere in el in continuare si sa speri ca respectul fata de ceea ce a fost il va mentine secretos. La randul tau, ar trebui sa joci cinstit si sa tii pentru tine informatiile intime pe care ti le-a impartasit.

Sursa foto: portlanddivorceclass.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare