Dragoste

# stabilitate financiara #sprijin #casatorie #sot #sustinere #rabdare

6 indicii care iti dezvaluie ca este bun de sot

Relatiile amoroase par a fi din ce in ce mai complicate in ziua de azi si nu este de mirare ca multe cupluri ezita sa decida daca este sau nu momentul sa faca pasul cel mare. De obicei, femeile sunt cele care isi pun cele mai multe intrebari cu privire la partenerul lor si analizeaza daca sa se casatoreasca sau nu. Vrei sa stii daca iubitul tau este bun de sot? Sunt cateva semne care ar putea sa te ajute sa-ti dai seama ca partenerul tau merita sa ramana langa tine toata viata.

1 Te sustine orice ar fi

Daca partenerul tau este un real sprijin moral si te sustine in orice circumstante cu sfaturi, este semn ca tine la tine si vrea sa iti fie bine. Esti norocoasa ca l-ai intalnit si te poti gandi chiar si la o casatorie cu el.

2 Este familist convins

Iubitul tau iti vorbeste mereu despre cat de mult si-ar dori copii, observi ca ii place stabilitatea si ca isi da tot interesul sa iti ofere confortul de care ai nevoie? Ei bine, iubitul tau este bun de sot, deoarece prin tot ceea ce face iti arata ca vrea sa-si petreaca viata alaturi de tine.

3 Este rabdator si glumet

Daca ai un iubit care stie sa destinda atmosfera atunci cand este cazul si are o rabdare de fier de fiecare data cand te pregatesti pentru iesirea in oras, inseamna ca este pregatit sa te ia de sotie. Chiar daca se plictiseste in timp ce te asteapta sa te machiezi si sa-ti gasesti tinuta potrivita, te adora pentru felul tau de a fi.

4 Stie cel mai bine ce iti place si ce nu

Un barbat pentru care ai ajuns sa fii ca o carte deschisa si care stie exact ce iti face placere si ce nu este cu siguranta bun de luat de sot. Lipsa egoismului si dorinta lui de a-ti satisface toate mofturile il transforma intr-un om care te merita pe deplin.

5 Simti ca poti discuta cu el despre orice

In momentul in care iti dai seama ca partenerul tau este persoana careia ii poti marturisi tot ce ai pe suflet, persoana cu care poti discuta despre tot felul de subiecte, ar trebui sa te gandesti serios sa-l "pastrezi". Cu siguranta nu te vei plictisi langa el nici dupa ce iti va deveni sot.

6 Iti ofera stabilitate financiara

Stabilitatea financiara este un aspect important intr-o relatie si multe casnicii se destrama tocmai din cauza problemelor cu banii. Daca iubitul tau iti ofera stabilitate financiara si nu este genul de persoana care sa-si schimbe jobul de la luna la luna, inseamna ca este bun de luat de sot.

Sursa foto: youqueen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare